Tužna sudbina Arkanove prve žene: Kad je saznala bolnu istinu samo se spakovala i otišla! (FOTO)
Foto: Facebook / Arkan

samo je skupila prnje...

Tužna sudbina Arkanove prve žene: Kad je saznala bolnu istinu samo se spakovala i otišla! (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan je, pre venčanja sa Svetlanom Ražnatović, sa suprugom Natalijom Martinović bio u braku 13 godina
Objavljeno: 21:58h

Veliki paradoks je bio što smo mi kao deca tada voleli da slušamo Cecu... Majka nam je zvučala tužno i nekako ljutito, sva je bila užurbana da napustimo kuću što pre i da idemo na železničku stanicu. Nisam ni slutio da je žurila da ode što pre dok se tata ne vrati sa ratišta. Iako smo bili klinci od 10 godina, primetili smo da nešto nije u redu, ali smo ćutali.

Tek posle Beča, Rima i Pariza, kad smo stigli u Italiju u jedan mali grad Fiuggi, konačno smo čuli mamu kako se dere na tatu preko telefona, plače i svašta mu govori (Arkanu). Bili smo u šoku kad mu je mama rekla: "Gade jedan! Jedino mrtva ću da ti se vratim za Beograd. I svo četvoro dece će da budu sa mnom gde kod budemo otišli!" - pisao je Vojin Ražnatović, tvrdeći da su tako saznali da je druga žena Ceca, čije su pesme rado slušali.

Natalija je sa decom posle silnih seljenja jedno vreme skrasila u Grčkoj. Posle Arkanove smrti usledila je pomenuta tragedija brata Duška Martinovića, i tada Natalija odlazi u Ameriku. Govorilo se da teško živi i da deca rade po dva posla da bi mogli da prežive. Vremenom se situacija, sudeći po šturim vestima koje su stizale o njoj, popravila. Natalija sada ima 56 godina.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.