Da li se Ana udala jer je trudna? Pogledajte šta ona kaže o tome! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

BEBA NA PUTU?

Da li se Ana udala jer je trudna? Pogledajte šta ona kaže o tome! (FOTO)

Pop pevačica Ana Nikolić maštala je o partneru s kojim će podeliti srećne životne trenutke, a želje su joj se ostvarile kada je otpočela vezu s muzičarem i producentom Stefanom Đurićem Rastom za koga se udala 28. jula
Objavljeno: 13:29h

Ana Nikolić, sada gospođa Đurić, bila je uvek otvorena i iskrena u medijima, pa je tako nedavno priznala da se sa sadašnjim suprugom upoznala tako što je poželela da promeni muzički pravac i bratu Marku rekla da tokom priprema njenog novog albuma angažuje Ristu, ne znajući da mu je nadimak zapravo Rasta. Ovaj poznati muzičar i producent promenio je njen muzički identitet, a sada zajedno nastupaju širom regiona. S obzirom na to da je on producirao njen album, mnogi su ih nazvali srpskim Džej Zijemi Bijonse, a činjenica da rade zajedno, mnogo znači poznatoj pevačici jer je ranije uvek morala da bira između ljubavi i posla.

foto: Story press

- Isključivo me zanima iskren i čvrst odnos s partnerom. Ne mogu više da trošim svoju energiju na lažne ljude i iskrivljene priče i emocije. Konačno sam naučila kako da prepoznam neke stvari. Zanima me suštinska, prava emocija i ništa sem toga. A danas je to kao da tražite iglu u plastu sena. Svi se nešto lažno predstavljaju i boje se da se otvore da ne bi bili povređeni. Tu mislim i na muškarce i na žene. Kao da niko nema hrabrosti. Previše je maski, gardova i ručnih kočnica. Ja nemam ručnu kočnicu. Kada je reč o emocijama, kod mene postoji samo gas. Nisam osoba koja može da radi nešto na pola. Recimo da sam u ljubavi kamikaza – pričala je Ana pre nekoliko meseci za magazin Story i ne sluteći da će vrlo brzo nakon toga upoznati čoveka svog života kome će se zakleti na večnu ljubav.

Iako su Ana i Stefan imali skromno venčanje kome su prisustvovali samo njihovi kumovi, bez roditelja i porodice, pevačica planira da na jesen napravi glamurozno slavlje.

(Espreso.co.rs / Story.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.