BIVŠI DEČKO SANJE HURIKANKE U VEZI SA PINKOVOM ZVEZDICOM! Mnogo je mlađa od njega i neverovatno LIČI na NJU!(FOTO)
Foto: Printscreen

auu!!!

BIVŠI DEČKO SANJE HURIKANKE U VEZI SA PINKOVOM ZVEZDICOM! Mnogo je mlađa od njega i neverovatno LIČI na NJU!(FOTO)

Nakon što je članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić priznala da je raskinula dugogodišnju vezu sa fitnes instruktorom Nikolom Đorđevićem digla se velika prašina zbog jednog videa na TikToku, gde je Sanjin bivši u zagraljaju znatno mlađe devojke.

Objavljeno:

U videu, koji je izazvao veliku pažnju Sanjinih fanova, vidi se kako je Nikola veoma blizak sa devojkom, koja se zove Mina Jeremić.

Mina je objavila snimak sa Nikolom na svom TikTok profilu i pokrenula lavinu komentara u kojima su je osudili zbog tog poteza budući da je Nikola nedavno raskinuo sa Sanjom. Mnogi su pomislili da je ona preotela dečka pevačici.

foto: Printscreen/TikTok

- Čekaj zar te baš nimalo nije sramota? Koliko fin lik. Sanjin dečko, na šta je spao. Je li legalno ovo? Ukrala si dečka od Sanje - pisali su fanovi, koji su takođe primetili da je Mina mnogo mlađa od Nikole. Neki su tvrdili da ima samo 16 godina, dok su drugi naveli da ima 18.

Podsetimo, Sanja se obratila svojim fanovima preko Insta storija i otkrila da je raskinula sa Nikolom pre dva meseca jer je došlo do prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Na taj način je stavila svima do znanja da razlog prekida ljubavnog odnosa nije prevara.

foto: Printscreen/TikTok

S obzirom na to da je video na TikToku napravio pravu pometnju među Sanjinim fanovima, Mina Jeremić se oglasila na svom nalogu.

- Želim da se izjasnim povodom nastale situacije. Nikola Đorđević je pre svega neko koga poznajem 5 godina i neko ko zauzima posebno mesto u mom životu, a meni samo nisu jasni ljudi koji imaju potrebu da se bave tuđim životom do te mere, da sve ovo dođe do novinara! Smatram da je sve ovo previše burna reakcija i da nema potrebe da se iznose bilo kakve laži - navela je ona i na taj način demantovala natpise da je u vezi sa Nikolom.

foto: Printscreen

Inače, Mina Jeremić je učestvovala u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica", gde se takmičila u pevanju. Osim toga, sudeći po objavama na njenom profilu, Mina redovno odlazi u teretanu da vežba, pa pretpostavljamo da je Nikolu, koji je fitnes trener, tamo upoznala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.