PUŠKA U RUCI I U MASKIRNOM ODELU, BIZA OBJAVIO SLIKU! Ovako je izgledao u VOJNOJ POLICIJI na Kosovu!(FOTO)
Ivan Biza, Foto: Facebook

ŠOK IZGLED

PUŠKA U RUCI I U MASKIRNOM ODELU, BIZA OBJAVIO SLIKU! Ovako je izgledao u VOJNOJ POLICIJI na Kosovu!(FOTO)

Biza svojevremeno bio pripadnik vojne policije za specijalne namene

Objavljeno:

Jutjuber i samozvani don Kruševca, Ivan Mitrović Biza, u poslednje vreme privukao je pažnju javnosti najavljujući meč po MMA pravilima protiv Kristijana Golubovića u "Zadruzi" i mnoštvom klipova u kojima pokazuje kako vežba i sprema se za ovaj okršaj.

Ipak, mnogima nije poznato da je Biza svojevremeno bio pripadnik vojne policije za specijalne namene. Mitrović je bio deo protivterorističkog voda, a zakletvu je položio 1995. godine, na Gazimestanu, na Kosovu, gde je i učestvovao u sukobima 1999. godine.

foto: Printscreen instagram

Biza je objavio sliku sa zakletve na Instagramu, a nema sumnje da ga mnogi ne bi prepoznali u ovakvom izdanju:

Podsetimo, o malo poznatim detaljima Bizine biografije nedavno je progovio Aleksandar Čabarkapa, bokserski trener i žestoki momak iz Kaluđerice.

foto: Pritnscreen

Biza nije loš, samo je malo bolestan. On je bivši vojni policajac. Jednom je pokr'o neko oružje, pa su ga strpali u zatvor. Za 14-15 meseci na robiji, on je prolup'o, kao što se mnogima desi. I onda on nije znao drugačije, počeo da živi od tog Jutjuba, i počeo da proziva Kristijana. On nema lošu dušu. Kad dođeš kod njega kući, ugostiće te kao da je došao ne znam ko. Ali on nema lošu dušu. On je domaćin, ima dve kuće, njegovi imaju para - ispričao je Čabarkapa gostujući na internet televiziji Balkan info.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas/Balkaninfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.