NATAŠA NINKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM DA JE BJELA OD NJE NAPRAVIO MAČKU: Posvađali se oko toga ko je BOLJI GLUMAC!
Foto: nemanja pančić

Vratila se

NATAŠA NINKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM DA JE BJELA OD NJE NAPRAVIO MAČKU: Posvađali se oko toga ko je BOLJI GLUMAC!

Glumica Nataša Ninković (48) kaže da ju je kolega Dragan Bjelogrlić ulogom madam Emine u seriji "Senke nad Balkanom" vratio među dobre ribe!

Objavljeno:

Ona otkriva da joj je poznati glumac i reditelj rekao da mu je muka što ona u serijama i filmovima igra samo matorke.

- Bjela smatra da me je tom ulogom vratio u kategoriju riba! Kaže da ga je mnogo nerviralo što stalno glumim neke "tetke" i da mi to ne treba. On to tako vidi i komentariše, poštujem njegovo mišljenje. Meni zaista ne smeta ni babu da igram ako mi lik koji tumačim predstavlja izazov - rekla je glumica u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Nataša je ispričala i da je imala ozbiljnu polemiku sa Bjelom i u vezi sa tim ko je bio u boljoj klasi na Fakultetu dramskih umetnosti. Sa Ninkovićevom su studirali Nebojša Glogovac, Nela Mihailović, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, dok su Bjelini "klasići" bili Srđan Žika Todorović, Vesna Trivalić, Mirjana Joković, Milorad Mandić Manda, Dragan Petrović Pele, Slobodan Boda Ninković...

foto: printscreen

- Bili smo sa porodicama na večeri i ja sam sa sigurnošću izgovorila, kao da je to nepobitna činjenica, da je moja klasa sa FDU najbolja u istoriji! Bila sam ubeđena da je to zvanično tako, dok mi Bjela nije objasnio i dokazao da je to zapravo njegova klasa. Ali dobro, ima vremena, proglasiće i nas - kazala je Nataša.

Nataša je otkrila i zanimljivosti sa snimanja filma "Ajvar", u kom je igrala sa Sergejom Trifunovićem.

- Snimali smo scenu na kiši do pet sati ujutru jer on nikako nije bio zadovoljan i stalno smo je ponavljali. Posle nekoliko sati više nisam imala nijedan suv kostim, smrzla sam se i htela da ga ubijem i da prestanem da se bavim glumom zauvek. Ceo naredni dan sam provela u krevetu jer sam bila mrtva žena - rekla je glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.