PRVO JE CRTAO KUKASTI KRST, A SADA POZIVA NA KLANJE LJUDI: Vuk Mob POLUDEO: POKLAĆU VAS SVE NA SPAVANJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

PRVO JE CRTAO KUKASTI KRST, A SADA POZIVA NA KLANJE LJUDI: Vuk Mob POLUDEO: POKLAĆU VAS SVE NA SPAVANJU

Uzeću nož i samo ubodem prvog, drugog, trećeg, paf-paf, bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.

Objavljeno:

Vuk Mob pre samo nekoliko dana napravio je potez koji je zgrozio naciju crtanjem kukastog krsta, simbola stradanja i krvoprolića nedužnih ljudi tokom Drugog svetskog rata, a sada ponovo šokira izjavama koje upućuju na incident koji bi možda mogao da ugrozi živote zadrugara..

Reper je, nesvestan kamera oko sebe, prilikom veće buke u spavaćoj sobi vidno izrevoltiran prepirkama i koškanjem koje se događalo pred njim, izjavio jezive pretnje. Njegove brutalne reči su zabrinule gledaoce i navele ih da sumnjaju da je njegova izjava i te kako ozbiljna. Snimak na kojem u besu izjavljuje da će zadrugarima redom prerezati grkljane postao je viralan.

- Pobiću vas na spavanju. Uzeću nož i samo ću da priđem i ubodem u grkljan. Prvog, drugog, trećeg, četvrtog, paf-paf. Šta je, miševi, samo lajete, a ne smete ništa da uradite. Ja ću vam pokazati ko je ko - bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.

foto: Youtube printscreen

Nakon što je izgovorio da će ih sve pobiti, Vuk je počeo da se smeška, očigledno ne shvatajući šta je sve uradio i izgovorio u poslednjih nekoliko dana. Ovakvo ponašanje i ove skandalozne pretnje naišle su na brojne negativne komentare, mnogi pišu da ne prepoznaju repera, te da je on potajni psihopata.

- Kao da mu nije dovoljno što je crtao kukasti krst, sad još poziva i na klanje. Dajte, ljudi, izbacite ga, on ne zna šta priča. Žalosno je što se jedan tako mlad dečko bavi stvarima u koje se očigledno ne razume. Vuk ne shvata koliko će se ovakvo njegovo ponašanje odraziti na njegovu karijeru.Možda u budističkim zemljama ovaj simbol i dalje budi mir, sreću i lepe emocije, ali u zemlji u kojoj se desila "Krvava bajka" svastika iliti kukasti krst ne može i nikad neće biti ništa više od simbola stradanja miliona nedužnih ljudi. Podsetnik na najveće zlo koje je zadesilo planetu. Kukasti krst užasan je simbol u svesti naroda u Evropi i nema nikakve veze sa srećom i blagostanjem, a u kulturi zapadnjaka on je simbol Nacističke partije pre Drugog svetskog rata i tokom njega - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.