NAJSKANDALOZNIJI INTERVJU IKADA SA VENDI! Pevačica bez dlake na jeziku OPLELA po Luni, Tamari Djurić i OSTALIMA!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Printscreen, Filip Plavčić

ekskluzivno!

NAJSKANDALOZNIJI INTERVJU IKADA SA VENDI! Pevačica bez dlake na jeziku OPLELA po Luni, Tamari Djurić i OSTALIMA!

Vesnu Vukelić Vendi smatraju za kraljicu vašara, onu koja bez premca kaže šta misli, ali i znamo je i po okršajima sa koleginicama! Tako da smo odlučili da kontaktiramo Vendi i dobijemo neverovatne odgovore!

Objavljeno: 21:15h
Ermin Biberović
foto: Privatna arhiva

Pitali smo našu poznatu pevačicu kako provodi vreme u toku korone bez posla i da li je ugrožena?

- Što se tiče vremena, sa njim sam u velikom deficitu! Jer imam previše obaveza a posla uvek ima. Samo je pitanje: da li ima para?! Posla ima preko glave! U mom slučaju, to su: duhovne obaveze, duševne,telesne,međuljudske,pomaganje drugima i sl. Toliko imam tog posla, uz sve i pišem,da skoro i ne spavam!

- Kada je korona u pitanju, apsolutno SE NE PLAŠIM! Jer je po statističkim podacima smrtnost kod nas 0,0008 mora da bude 10. Dalje, za vreme velikih pandemija kao što su bile Justinijanova kuga zatim kuga u 14.veku, gde je otišlo 450 miliona ljudi, svuda po ulicama bili su leševi, nije moglo da se prođe od njih, pa onda španska groznica na kraju Prvog svetskog rata 1917. (50 miliona ljudi), žrtva pomodri, pena i krv idu na usta i uši, ulice su bile prepune leševa, umiralo se na svakom koraku, da ne nabrajam pandemiju Kolere. Znači, mi to nevidimo da se dešava sa koronom!

Kako komentarišete da su mnoge vaše kolege zaražene?

- Neki sa estrade koji su kao preživeli koronu za sedam dana, slikali su se na krevetu nasmejani. Znači, ubedili su nas pošto kažu da su imali i oporavili se! Ubedili su nas! To nije ništa opasno i da kratko traje. Ispada da je na nivou neke male prehlade. Tako da niti se plašim niti mislim da je strašno.

Spekulisalo se da si posao voditelja napustila upravo zbog koleginice Jovane Jeremić, da li je to istina?!

- TOTALNA BESMISLICA! Čak, plitka nebuloza. Ovde je reč o promeni kursa kretanja u razmišljanu! Tako da nisam se samo ja povukla već i jedan deo produkcije i ljudi u njoj. Mi nismo nikako bili za to, da se rijaliti svede ne bezbrižno uličarenje,šibičarenje, ostalo ćoškarenja i praznorečivost... Naše razmišljanje bilo je radikalno, previše oštro, i to se zapravo ne uklapa u ovo što se sada traži a to su: nihilizam, pacifizam, anti - borbenost, tapšanje po ramenu, deca cveća, kuvanje jaja za drugog takmičara, kao i da takmičari vode glavnu reč a ne produkcija i voditelji! Tako da je sasvim logično da ni ja ni ostali nismo mogli da se uklopimo niti aminujemo! Ovu rijaliti anarhiju. To bi bio poraz ličnog dostojanstva i vređanje inteligencije.

Tvoja suparnica Jelena Golubović, nedavno je ostavila političara Sinišu Vučinovića, a sada je zaprosio bivši dečko Kirijakos. Šta kažeš na to obzirom da je dobro poznaješ?

- Koliko znam, a mnogo znam..i koliko sam upućena a jesam, i to iz prve ruke. Jelenu Golubović je OSTAVIO SINIŠA! Ne ona njega. To mi je lično on rekao, a ja sam joj to prenela dok je bila u vili. Ona je na to odreagovala utopistički! Rečima: "NE!!! To nije tačno"! Čak je i zapomagala,valjala se po podu, kukala,arlaukala,hvalata se za glavu koju je obmotvala hladnom krpom. Posle je shvatila da je to istina i sada pretvara poraz u pobedu.

foto: Privatna arhiva

Kako se osećaš povodom smrti kolege Bore Drljače i glumca Ivana Bekjareva?

- Svaka smrt jeste nepomirljivi gubitak. I Bora i Ivan su hrišćani, zato je obaveza nas kao hrišćana da se molimo za njih, naročito intenzivno prvih 40 dana dok duša prolazi, kako nas uči Sveta Crkva kroz mitarstva i na četrdeseti dan se zaustavlja i tada se duša razlučuje od tela. Najvažnija stvar u ovom životu a za večnost jeste ČUVATI SE OD GREHA. Greh razara čoveka na zemlji, a zauvek sa njim ide u večnost ako se čovek ne pokaje.

Nedavno je osvanula vest da su Tamara Đurić i Luna Đogani u drugom stanju. Tamara važi za jednu od tvojih velikih rijaliti suparnika, takođe se nagađa da je i abortirala. Šta imaš da kažeš povodom toga?

- Imperativ današnjeg vremena jeste da se deca rađaju što više i to je divno. Samo što je to početak. Najteži deo posla tek predstoji. Da se deca podižu i realizuju u ljude, da budu otmeni, produhovljeni,potkovani u znanju i mislima, da bude vitezovi ovog vremena, da rade na sebi i svom znanju. Zato je jako važno da majke koje rađaju budu svesne svega ovoga i da one koje ništa drugo ne mogu da ponude detetu osim para, što pre angažuju pametne učitenje, obrazovanu i otmenu svitu, emancipovane ljude i da sa tako jakom i umnom infrastrukturom zapušte sve ostale praznine koje nikako deci ne smeju da se ponude, već da se deca odmah očeliče sa pametnim i umnim sadržajem i postanu ličnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.