ZORAN PAUNOVIĆ PAUNA I ZABRANJENO PUŠENJE SNIMILI SPOT ZA PESMU "BALKAN"!
Foto: Promo

novi hit!

ZORAN PAUNOVIĆ PAUNA I ZABRANJENO PUŠENJE SNIMILI SPOT ZA PESMU "BALKAN"!

Uspešna saradnja legendarnog Pušenja i Zorana Paunovića Paune, koja je rezultirala zapaljivim hitom "Balkan", nastavljena je snimanjem video spota za ovu pesmu koja je odmah našla svoj put do publike.

Objavljeno:
foto: Promo

Pauna je bio gost Seje Sexona i Zabranjenog pušenja u studiju "Plavi film" u Zagrebu i tamo je nastao spot za numeru "Balkan" koja slikovito i satirično opisuje situaciju u regiji.

Dobru atmosferu u studiju i fantastičnu interakciju benda s gostujućim pevačem, prepoznatljivog i moćnog glasa, zabeležio je snimatelj Zoran Stojković pa je ovaj spot prilika za sve fanove, kojima nedostaju njihovi nastupi, da uživaju u muzici Pušenja i Paune. Autor pesme "Balkan" prezadovoljan je duetom koji je snimio sa Sejom Sexonom, koji je, kako kaže, bio "prvi i jedini izbor" za snimanje ove pesme. "Sejo i ja delimo ljubav prema istoj muzici, a Zabranjeno pušenje ima upravo onu energiju i senzibilitet koje sam zamišljao dok sam stvarao ovu pjesmu. Koliko smo uživali u zajedničkoj svirci i stvaranju, najbolje se vidi u ovom spotu.", kaže Zoran Paunović Pauna. I dok svi čekamo povratak muzičara na bine i da koncerti ponovo postanu mogući, uživajte u spotu i pevajte "Balkan" zajedno s Paunom i Zabranjenim pušenjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.