SUZANA OTKRILA NOVE DETALJE SA TOPLES FOTOGRAFIJE SA NADOM! Pomenula i Zoricu Brunclik!
Suzana Mančić, Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

IMAJU ISTOG PLASTIČARA

SUZANA OTKRILA NOVE DETALJE SA TOPLES FOTOGRAFIJE SA NADOM! Pomenula i Zoricu Brunclik!

Prijatno me je iznenadilo, jer smo nas dve bile mlade, nasmejane, nenameštene na nekoj plaži

Objavljeno:

Fotografija stara nekoliko decenija na kojoj Suzana Mančić i Nada Topčagić poziraju u toplesu bez premca je najkomentarisaniji prizor meseca, a sada je nešto više o svemu ovome rekla i sama voditeljka.

- Iznenadila sam se jer je to mnogo stara fotografija i prosto me je začudila da je ostala u životu. Prijatno me je iznenadilo, jer smo nas dve bile mlade, nasmejane, nenameštene na nekoj plaži. To je slika iz 1986. godine iz Kumbora. Sećam se da nas je slikao njen muž Zlatko - istakla je Suzana za "Star".

foto: printscreen

- U to vreme je taj kupaći, takozvani monokini bez gornjeg dela bio hit. To je bilo nešto najnormalnije, nosile su ga mlade mame, obične žene, ma svi po plaži. Ali tada nije bilo ni paparaca ni mobilnih telefona, pa da se odmah kače slike po društvenim mrežama. Nada se smeje sada, a smejem se i ja, jer je to istorijska fotografija.

foto: Printscreen instagram

Drago mi je da je ta slika izašla u javnost da se vidi da smo nas dve još žive. E, sad, ne sećam se kako su izgledale Nadine grudi, pošto sad kuka da je izgledala kao pljeskavica. Mislim da sam ja tada već imala silikone u grudima, ali nisam predlagala Nadi da ih stavi. Nisam ništa nikada nikome predlagala jer svako treba o sebi da vodi računa - dodala je Mančićeva.

- Ja sam pitala Zoricu Brunclik, pa mi je ona te davne 1987. godine, čini mi se, rekla da ima dobrog hirurga u Nemačkoj, kod kog sam ja otišla. Tih godina je to bila tabu tema, malo je žena tada imalo silikone. Nisam nikome predlagala posle svog zahvata, jer se ja ipak u tuđe živote ne mešam.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.