BOŽINOVSKA DALA BLAGOSLOV SINU ZA SVADBU! Evo šta kažu Bojanini roditelji! Mirko Šijan sve otkrio!
Mirko i Bojana, Foto: Printscreen

LJUBAVNA ROMANSA CVETA

BOŽINOVSKA DALA BLAGOSLOV SINU ZA SVADBU! Evo šta kažu Bojanini roditelji! Mirko Šijan sve otkrio!

Njihova ljubav cveta, što se može videti i po njihovim profilima na društvenim mrežama, međutim do sada su oboje vešto izbegavali da za medije govore o svojoj romansi.

Objavljeno:

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i svastika Veljka Ražnatovića, Bojana Rodić otpočeli su ljubavnu romansu ove godine, a upoznali su se prošle zime na Kopaoniku, gde su bili u zajedničkom društrvu. Njihova ljubav cveta, što se može videti i po njihovim profilima na društvenim mrežama, međutim do sada su oboje vešto izbegavali da za medije govore o svojoj romansi.

Mirko Šijan sada se oglasio za Pink.rs, pa otkrio detalje veze sa lepom Bogdaninom sestrom, Bojanom, a onda priznao i da li u skorije vreme planiraju da stanu na ludi kamen, kako se spekuliše.

foto: Printscreen Instagram

- Sjajno nam je u vezi, Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Ništa još ne znam za svadbu, ne razmišljamo ni o čemu. Kako bude neka bude, i to je to - rekao je Mirko i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan, sa kojima se javnost već dobro upoznala otkad su postali prijatelji muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

foto: preentscreen instagram

Naravno, upoznao sam celu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta - poručio je Šijan

I BOŽINOVSKA DALA BLAGOSLOV!

- Bojana je izuzetna devojka, dobro dete, vredno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom: "Gledaj majku, biraj ćerku". Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vredni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave decu koja ne valjaju - rekla je Šijanova majka, pevačica Goca Božinovska jednom prilikom za medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.