BODA NINKOVIĆ SE HITNO SELI IZ BEOGRADA: Glumac UMORAN od svega, mora da beži, NAPUŠTA PROFESIJU?!
Foto: youtubescreen

AUU, KAKVA ODLUKA!

BODA NINKOVIĆ SE HITNO SELI IZ BEOGRADA: Glumac UMORAN od svega, mora da beži, NAPUŠTA PROFESIJU?!

Glumac Slobodan Boda Ninković (63) umorio se od "života na betonu", zbog čega planira da ode tamo gde će zdravije da živi, a posao će smanjiti.

Objavljeno:
foto: youtubescreen

Kaže, često pobegne na svež vazduh.

- Ja to ne radim zbog ove situacije i neću uraditi. Ali je stvarno u Beogradu postalo mnogo naporno. Najviše vremena se gubi u tranziciji i mnogo je velika gužva, opterećenje u saobraćaju. Dok stignete od jedne do druge tačke, prođe vremena. Imam nameru sledeće godine, kad odlazim u penziju onu zvaničnu, da promenim okruženje. Radiću, ali smanjeno. Znači, onoliko koliko mi prija i u zdravijem okruženju. Imam blizu rodnog Smedereva plac ili videću već gde, ali neću biti sve vreme u betonu - istakao je Boda Ninković.

Kaže, drago mu je što se poslednjih godina snima veliki broj serija i filmova.

- Drago mi je. U ovom poslu jeste najvažnije trajanje. Ako trajete, postoji razlog zašto se bavite tim poslom. To što se snima dosta je takođe vrlo bitno jer ovo jeste period poslednjih dve, tri godine kada je mnogo povećana produkcija, što je dobro. Na publici je da odluči šta joj se dopada, a šta ne. Sada završavam „Tomu”. Počeću uskoro da snimam jedan sitkom, pa u decembru s Nikolom Pejakovićem njegov novi projekat u Banjaluci koji će biti humorističkoga karaktera - ispričao je Ninković za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.