OHLADILA SE KO ŠPRICER, POSLE 10 GODINA MU JE ČULA GLAS!Bivši Miličin dečko se uključio u emisiju: ZNAM DA JE ONA..
Foto: printscreen

Iznenadila se!

OHLADILA SE KO ŠPRICER, POSLE 10 GODINA MU JE ČULA GLAS!Bivši Miličin dečko se uključio u emisiju: ZNAM DA JE ONA..

Poznata pevačica Milica Todorović je pre više od deceniju bila u vezi sa kolegom Nenadom Jovanovićem, a on ju je sada iznenadio, pa se u emisiji u kojoj je gostovala uključio i rekao šta ima o njoj.

Objavljeno:

Milica nije mogla da sakrije emocije kad je shvatila o kome se radi, a pažljivo je saslušala šta je pričao.

- Stvarno pamtim našu vezu po lepom. Mi smo bili zajedno skoro četiri godine i jednostavno kada više nije išlo rastali smo se u prijateljskim odnosima - započeo je Nenad Jovanović, koji je danas oženjen i ima sina Danila.

- I dan danas smo u dobrim odnosima, dobri prijatelji. Znam da je ona tu za mene i ja za nju isto tako, šta god da treba. Imao sam relativno skoro i ovaj virus. Stvarno je pozvala i pitala da li mi nešto treba - dodao je.

foto: Facebook

- Ona je talentovana, borac je, veliki radnik. Nije se promenila ni malo. Kakva je bila ranije takva je i sada. Iskrena je i to ljudi cene - rekao je Jovanović, što je Milicu zateklo, te nije krila da je oduševljena zbog svega što je rekao.

- Njega poznajem dugo, on je u skladnom braku, raznežila sam se. Hvala na divnim rečima - kazala je ona u "Sceniranju", pa se obratila njemu i njegovoj izabranici.

- Ja sam uvek tu za tebe. Ljubi Danila! Pozdrav za suprugu - rekla je Milica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.