IMA LI OVA ŽENA MERU,GLUPOSTI NEMA KRAJA?! Didi Janković sa kandžama na rukama,upozorava Bajdena da se KLONI Srbije
Foto: printscreen

nema dalje!

IMA LI OVA ŽENA MERU,GLUPOSTI NEMA KRAJA?! Didi Janković sa kandžama na rukama,upozorava Bajdena da se KLONI Srbije

Dijana Didi Janković izaziva pažnju javnosti gde god da se pojavi, a sada je prokomentarisala izbore u Americi i rekla da će upozoriti novog predsednika Džoa Bajdena da "bude dobar prema Srbiji".

Objavljeno:

Srpska pevačica koja gradi svetsku karijeru u SAD-u gostovala je u Jutarnjem programu na TV Prvoj gde je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem pričala na brojne teme aktuelne poslednjih dana.

Didi je pažnju najpre izazvala svojim stajlingom - kratkom haljinom sa dubokim dekolteom, ali i svojim "luksuznim Versaće" noktima.

- Pratim svetske trendove i volim da mi nokti uvek budu lepo ukrašeni u skladu sa mojim stajlingom - počela je ona, a onda se dotakla omiljene teme, svoje muzičke karijere.

- Pre tri godine sam počela da gradim američku karijeru i smatram da sam ostvarila velike rezultate. Imala sam velike uspehe sa pesmama. U publici ima dosta Amerikanaca, ima i Srba koji žive tamo, koji su mi zaista velika podrška. Nastupam sa desetak pesama uz plesače i svetski stajling i uvek budem specijalni gost na velikim nastupima - rekla je Didi.

Potom je sa voditeljem razgovarala i o drugim temama, između ostalog i o svetskoj političkoj sceni. Kako već godinama unazad Didi češće boravi u Americi nego u Srbiji, Filip ju je pitao da prokomentariše novog predsednika SAD-a Džozefa Bajdena.

- Ne volim da komentarišem politiku, ljudi se tamo jako raduju što je Bajden pobedio. Nadam se da ću imati priliku da ga upoznam i da mu kažem da mora da bude dobar prema Srbiji, da ne sme da priča loše o nama! - rekla je Didi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.