ZNATE LI KO SU NASLEDNICI NAŠIH NAJVEĆIH ESTRADNIH IMENA?! Svako ima svog DVOJNIKA i bolji su od ORIGINALA!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

interesantNo!

ZNATE LI KO SU NASLEDNICI NAŠIH NAJVEĆIH ESTRADNIH IMENA?! Svako ima svog DVOJNIKA i bolji su od ORIGINALA!

Čim se neko mlađi dokaže na sceni, poredi se sa starijim kolegama, čiju bi slavu jednog dana mogao da dosegne, pa možda čak i nadmaši.

Objavljeno:

Iako većina naših najvećih zvezda ima svoje potomke, koji često i profesionalno krenu stopama poznatih roditelja, često se spekuliše i o njihovim muzičkim naslednicima.

Tako se, čim se neko mlađi dokaže na sceni, poredi sa starijim kolegama, čiju bi slavu jednog dana mogao da dosegne, pa možda čak i nadmaši. Neretko i sami pevači proglase nekog za mlađeg dvojnika, videći u njemu sličan potencijal kakav su i oni imali na početku karijere.

Rada Manojlović kao Lepa Brena

Zbog velike popularnosti kod publike, atmosfere koju pravi na nastupima, ali i "dugih nogu za igranje i vitog tela za gledanje", mnogi estradni stručnjaci predviđaju Radi uspeh kakav je ostvarila Lepa Brena.

foto: Ana Paunković

Andreana Čekić Cecina naslednica

Iako je Cecina ćerka, ne samo likom nego i muzički opravdala to što je naslednica jedne od naših najvećih zvezda, Andreana Čekić zbog specifične boje glasa već godinama važi za naslednicu Svetlane Ražnatović. Pogotovo su, nakon nekih njenih estetskih korekcija, mnogi počeli da uviđaju i fizičku sličnost sa popularnom pevačicom.

foto: Printscreen

Lazić Šabanov estradni sin

Pokojni kralj narodne muzike Šaban Šaulić je u više navrata isticao da za svog naslednika smatra pevača Emira Habibovića, ali su mediji tu titulu ipak dodelili Darku Laziću, koji se ponosi što je njegov estradni sin.

foto: Printscreen

Svilar mali Čola

Jednog od pobednika u takmičenju "Zvezde Granda" koji se povukao sa estrade Dušana Svilara, zbog prefinjenosti, ali i sjajnog vokala, često porede sa neprevaziđenim Čolom. Osim što su ga videli kao naslednika Zdravka Čolića, zbog vokalnih sposobnosti mnogi su ga smatrali i mlađim dvojnikom sarajevske pop legende Kemala Montena, s kojim Dule ima i duet "Nije vredno, sine moj".

Lukas u Vojvodiću video sebe

Aca Lukas je sam proglasio svog dvojnika, pa je nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" Nebojša Vojvodić imao čast da zapeva i na njegovim koncertima. On se još tokom takmičenja profilisao kao Lukasov naslednik jer se uglavnom predstavljao sa njegovim pesmama.

Prija odmenila Armenulićku

Iako je Brenina snajka, zbog raskošnog glasa, zahvaljujući kom može da se uporedi s mnogim muzičkim veličinama, Aleksandri Prijović je pripala titula dvojnice jedne od najvećih narodnih pevačica. Onog trenutka kada je Prija otpevala naslovnu numeru predstave "Kafana 'Balkan'", proglašena je naslednicom pokojne Silvane Armenulić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrpskiTelegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.