ŠOKANTAN SNIMAK KOJI NIJE EMITOVAN NA TV: Pogledajte kako Elena GUTA gomilu tableta i pokušava da se UBIJE! (VIDEO)
Zadruga 4, Foto: Printscreen

ZADRUGA

ŠOKANTAN SNIMAK KOJI NIJE EMITOVAN NA TV: Pogledajte kako Elena GUTA gomilu tableta i pokušava da se UBIJE! (VIDEO)

Dragi zadrugari obavešatavmo vas da je Elena diskvalifikovana iz Zadruge i da će televizija Pink u skladu sa njenim ugovorom potražiti 50.000 evra

Objavljeno:

Odlukom produkcije takmičarka "Zadruge" Elena Stojčić je diskvalifikovana!

Mina Vrbaški je pred takmičarima pročitala pismo Velikog šefa:

- Dragi zadrugari obavešatavmo vas da je Elena diskvalifikovana iz Zadruge i da će televizija Pink u skladu sa njenim ugovorom potražiti 50.000 evra. Osim toga, doneli smo odluku da Milica bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Takođe kažnjene su Anđela i Jovana Matijević zbog olovaka koje su posedovale. Pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu.

Na internetu se pojavio i snimak na kojem zadrugari pričaju i raspituju se o tome šta se dogodilo sa Elenom. Na pitanje o njoj, Lepi Mića je samo odmahnuo rukom.

- Valjda pokušala da se ubije? Valjda da prereže vene. Videla je valjda Nataša i Aleks kako nešto križa na ogledalu, neku noć, u subotu. Pričala da je Fran đavo... Da ima suicidne misli... Gutala tablete, sekla vene - rekla je Rialda Karahasanović iznevši neistinu koja narušava ugled produkcije.

Htela sam da skrenem pažnju na sebe da razgovaram sa produkcijom, popila sam više vitamina. U Urgentnom čak nisu ni izveštaj hteli da pišu. Sve je izmišljotina, kakvo staklo nisam se sekla. Ne znam odakle ti komentari, dobro sam, savršeno sam - izjavila je Elena Stojičić za naš portal, koaj je zbog te "loše predstave" hitno diskvalifikovana iz rijalitija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.