GORE MREŽE ZBOG PESME "NE VOLIM TE ALIJA"Srpski pevač na meti kritika jer ju je otpevao na slavlju, PALE PRETNJE!
Foto: Printscreen/jutjub/uroszivkovic

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO!

GORE MREŽE ZBOG PESME "NE VOLIM TE ALIJA"Srpski pevač na meti kritika jer ju je otpevao na slavlju, PALE PRETNJE!

Srpski pevač Uroš Živković našao se na meti kritika nakon što je na jednom nastupu otpevao pesmu "Ne volim te Alija", a taj potez se nimalo nije dopao ljudima u Bosni i Hercegovini, te su na društvenim mrežama osvanule kritike na njegov račun.

Objavljeno:

Zbog toga se mladi pevač odmah oglasio i istakao da je pesmu otpevao jer su od njega to tražili i da je to je deo njegovog posla, istučući da nije nacionalista i da "svoje voli, a tuđe poštuje".

??

A post shared by Uroš Živković (@zivkovicuros) on

Uroš za "Blic" tvrdi da nje imao lošu nameru, te da ima veliki broj prijatelja islamske veoispovesti.

- Ne bih se oglašavao previše po ovom pitanju. Nisam nacionalista, veliki sam patriota, a tuđe poštujem. To veče je puno ljudi tražilo tu pesmu da otpevam i mi smo je otpevali. Imam puno prijatelja islamske veriospovesti, odlično se slažem sa njima i uvek ih ugostim. Nastao je problem bez problema. Umesto da akcenat bude na mojoj novoj pesmi “Lazarica” koja je patriotska i rodoljubiva, akcenat se stavio na skandal - kaže nam Uroš.

"Ne volim te, Alija" poznata je pesma Baje Malog Knindže i odnosi se, kako su ranije navodili mediji, na nekadašnjeg predsednika Republike Bosne i Hercegovine Aliju Izetbegovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.