PEVAČICA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU, UMALO OSTALA INVALID! Dobila ozbiljne povrede,pet meseci bila vezana za krevet!
Foto: Printskrin /Instagram / vvsr

POTRESNO!

PEVAČICA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU, UMALO OSTALA INVALID! Dobila ozbiljne povrede,pet meseci bila vezana za krevet!

Pevačica Vanja Mijatović doživela je saobraćajnu nesreću krajem februara 2013. godine kada se vraćala sa nastupa iz Novog Sada.

Objavljeno:

Ona se nakon tri godine od udesa susrela sa anksioznim napadima, a sada je progovorila o traumatičnom iskustvu u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

"Učila sam ponovo da hodam, bukvalno. Bile su jako ozbiljne povrede i šest meseci je trajao oporavak. Pet mesec sam ležala u krevetu. Bila sam slomljena, inače sam ceo period bila jako pozitivna. Sve moguće mi je bilo zabranjeno", rekla je Vanja i dodala:

foto: youtubescreen

"Pitala sam se kako ću ja sve moći. Ali sam nekako verovala, mnogo sam bila uporna, posvetila sam se samo tome. Inače, imala sam udes i pre toga. I od tad sam navukla neki strah vožnje kolima po snegu", priznaje Mijatovićeva.

Vanja je otkrila i kako su izgledali njeni napadi, ali i od čega je imala veliki strah.

"Sva se preznojim i uplašim i molim da se smanji brzina, ako je potrebno. Najviše verujem sebi kad vozim. Ja sam recimo drhtala, imala sam par napada tih jačih. Jednom sam imala i u emisiji, ali to se nije videlo. U početku nisam znala šta je to, nisam mogla da dišem. Plašila sam se od padanja u nesvest. Više puta sam padala i baš mi je mučno iskustvo", priča pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.