SEVERINA I IGOR SE IPAK RAZVODE? Isplivao vrlo JAK DOKAZ, sada se ZNA SVE!
Foto: Printscreen Instagram

šok

SEVERINA I IGOR SE IPAK RAZVODE? Isplivao vrlo JAK DOKAZ, sada se ZNA SVE!

Ipak, da je Igovorom i Severininom braku došao kraj, govori i to da su je, Dragan Kojić Keba, njegova supruga Olja i njihova naslednica Nataša blokirali na Instagramu

Objavljeno:

Iako su sve jače glasine da Seve i Igor više ne žive zajedno i da su prekinuli svaki kontakt, njih dvoje se i dalje prate na društvenim mrežama, ali ne postavljaju zajedničke fotografije niti jedno drugom stavljaju stikere, niti lajkove objave

Sve je počelo u junu mesecu kada je Igor na Instagramu optužio medije ali i bivšeg verenika svoje žene Milana Popovića za probleme u njegovom braku sa Severinom.

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, aludirajući na spekulacije da se razvode. Međutim, Severina je tada spomenula svekra i svekrvu:

foto: Printscreen

- Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je ona i dodala: - Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan. Nakon toga Keba i Olja su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila Severina, a mnogi su zaključili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju.

Ipak, da je Igovorom i Severininom braku došao kraj, govori i to da su je, Dragan Kojić Keba, njegova supruga Olja i njihova naslednica Nataša blokirali na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.