OVO NI PAS MASLOM NE BI POJEO, SIN MARINE TUCAKOVIĆ UŽASNO ISPROZIVAO CECU: Zaboravio da je podrška njegovoj majci!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

bruka!

OVO NI PAS MASLOM NE BI POJEO, SIN MARINE TUCAKOVIĆ UŽASNO ISPROZIVAO CECU: Zaboravio da je podrška njegovoj majci!

Sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović, udario je na najveću folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, pisavši na društvenoj mreži prozivke na njen račun.

Objavljeno:

Naime, Radulović je na društvenoj mreži Tviter napisao da je Ceci mesto u Hagu, indirektno je nazvavši ratnim zločincem, što je izazvalo burne reakcije korisnika ove društvene mreže, piše Srpski Telgraf.

Upitan za mišljenje nove pesme "Mi", koju je nedavno objavio Dino Merlin, Laća je odgovorio:

- Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd - napisao je Radulović, što su korisnici ove društvene mreže delili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.

foto: Printscreen Instagram

- Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživela od Laće, za kog je uvek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje - rekao je izvor pomenutog medija, pa dodao:

- Ovakav Laćin potez ne iznenađuje njegove prijatelje koji tvrde da on u trenucima kada je pod opijatima svašta zna da napiše, za šta se posle kaje. Jedino im nije jasno kako u podsvesti nema činjenicu da se Ceca prva našla njegovoj majci za pomoć kada je počela da vodi borbu s opakom bolešću.

foto: Printscreen Instagram

Kako se dalje navodi, Radulović je zanemario čak i činjenicu da se na sve tri pesme Svetlanine ćerke Anastasije Ražnatović potpisuje kao autor teksta, nego je udario žestoko na njenu majku.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je sa Marinom Tucaković godinama veoma bliska i za Marinu i njenu porodicu je uvek bila tu, te iz poštovanja prema Marini, kako saznajemo, pevačica ne želi da se oglašava ovim povodom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.