VERA MATOVIĆ OTKRILA SVE ŠTO ZNA O PORODICI ROKVIĆ: Marinko je loš čovek sinovi su mu nevaspitani, ismevali su me!
Foto: Dragan Kadić

AUU

VERA MATOVIĆ OTKRILA SVE ŠTO ZNA O PORODICI ROKVIĆ: Marinko je loš čovek sinovi su mu nevaspitani, ismevali su me!

Pevačica narodne muzike Vera Matović progovorila je o odnosu sa kolegom Marinkom Rokvićem, te otkrila da su je njegovi sinovi Nikola i Marko tako strašno izvređali da je zbog njih prolila reku suza.

Objavljeno:

Ona pak posle svega kaže da jedino zamera Marinku jer ih je loše vaspitao.

Folkerka se prisetila 2014. godine, kad su je, u vreme velikih poplava, mnogi napali zbog toga što su se njeni plakati našli na pakovanjima ukupno dve i po tone vode, zanemarujući činjenicu da ih donirala za ljude koji su pretrpeli gubitke tokom ove prirodne katastrofe. Nikola Rokvić je tada delio pomenute fotografije po društvenim mrežama i pisao kako je taj potez Matovićeve "dno dna", dok je njegov brat Marko dodao komentar "možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može", što je nju, kako priznaje tek nekoliko godina kasnije, veoma zabolelo.

foto: Marina Lopičić

- Sinovi mog kolege Marinka Rokvića su me prozvali da sam dno dna i da sam seljanka iz Čačka, koja je došla na Dedinje da živi. Ja sam tada plakala, komentarisala i branila se da nemam ništa protiv njihovih komentara, ali mi je bilo veoma žao zašto to baš od njih da doživim. Da je neko drugi sa strane, ali mi smo s njima bili bliski. Moja deca su vaspitavana da ne vređaju nikoga - rekla je Vera, aludirajući na to da je njen kolega loše vaspitao svoja dva naslednika i da je njoj žao zbog toga.

foto: Dragana Udovičić

- To je bilo jedno delo roditelja koji je trebalo da posavetuje sinove da ne stiču popularnost na mom imenu, a dobili su je dosta. Posle ih je bilo sramota, pa su skinuli slike i komentare. Marinko me je nakon toga sreo u Sava centru i gledao je da li ću mu pružiti ruku ili ne. Ali ja sam lepo vaspitana, a to neka ide na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova - rekla je na kraju Vera, vidno potresena zbog teme koja ju je vratila u vreme kada je preživela javno ismevanje Marinkovih sinova Nikole i Marka, koji inače slove za lepo vaspitane i kulturne momke.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Rokvićima, ali do zaključenja broja ni od Marinka ni od Nikole nismo dobili nikakav odgovor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.