MILJANA KRIJE TRUDNOĆU OD MAJKE! Ponovo je trudna, hoće da ABORTIRA, lekari utvrdili sve
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

MILJANA KRIJE TRUDNOĆU OD MAJKE! Ponovo je trudna, hoće da ABORTIRA, lekari utvrdili sve

Miljana Kulić ponovo je zatrudnela i nosi dete Lazara Čolića alijas Zole, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Objavljeno:

Naime, Miljana Kulić je pre nekoliko dana pala u nesvest, zbog čega su je članovi obezbeđenja izneli i odveli kod lekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je u drugom stanju.

Miljana se pre dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i izneli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na lekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor „Alo!“ otkriva da je navodno trudna.

- Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Bleda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona - ispričao je izvor „Alo!“.

foto: Printscreen

Kako nam je rekao, konstatovana joj je rana trudnoća.

- Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedelji trudnoće, a po našim procenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to - rekao nam je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „belu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže naš izvor, želi da abortira, što joj ne bi bio prvi put.

Uprkos svemu, ona se opet „bacila“ na Zolu i sa njim u sobi za rehabilitaciju imala seks u ranim jutarnjim satima, i to na podu.

Podsećanja radi, Miljana i Zola su se pomirili pre dve nedelje i pomirenje su zapečatili žestokim seksom pred kamerama. Zbog toga je njena majka Marija doživela nervni napad, pljuvala ju je, udarala, te vukla za kosu i javno je se odrekla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.