Užas: Pijan autom uleteo u publiku na koncertu Petra Graša: U kritičnom stanju... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Tragedija

Užas: Pijan autom uleteo u publiku na koncertu Petra Graša: U kritičnom stanju... (FOTO)

Doslovno je čovek bio na čoveku! Dorbo je da je izbegnuta veća tragedija!
Objavljeno: 14:35h

Zagrepčanka, u dobi od 40 godina teško je povređena i bori se za život, nakon što je na nju i još jednu 47-godišnjakinju sinoć naleteo automobil dok su sedele na zidiću u Tisnom i pratile koncert Đanija Stipaničeva i Petra Graše

Na njih je sinoć oko ponoći i 11 minuta naleteo pijani 36-godišnjak u Opelu Astra, šibenačkih tablica, dok su sedele na zidiću i pratile koncert.

Velikom brzinom, a kako kažu svedoci iz Tisna koji su se zatekli na mestu nesreće, vozač je zaneo automobil pa je pokušao da izbegne sudar s drugim vozilom i okrenuo na drugu stranu. Tada je naleteo na dve žene iz Zagreba. Jedna je u kritičnom stanju, dok je druga lakše povređena.

Čekali su 36-godišnjaka da se otrezni, a zatim da iskaz policiji. Trenutno je i dalje u rukama policajaca. Dobiće kaznenu prijavu zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće.

" Bilo je strašno. Sinoć je na rivi bila silna gužva, doslovno je čovek bio na čoveku. Momka znamo, njegova familija ima tu jedan lokal i uglavnom, doleteo je velikom brzinom i pokupio te jadne žene. Mesto nesreće je izgledalo stravično, a jedan mladi lekar iz Tisnog pružio je unesrećenima prvu pomoć i zaustavio krvarenje, do dolaska ekipe Hitne pomoći. Velika je ovo tragedija za naše mesto", ispričao je meštanin Tisna koji je svedočio nesreći.

(Espreso.co.rs/Šibenik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.