RASTU NI ZATVOR NIJE NAUČIO PAMETI, OVAJ ČOVEKA DEFINITIVNO NEMA STIDA! Čim izađe uradiće OVO, ima veze sa DROGOM!
Odlučnije zahteva od države da legalizuje marihuanu., Foto: Pintscreen / Pink

Rasta

RASTU NI ZATVOR NIJE NAUČIO PAMETI, OVAJ ČOVEKA DEFINITIVNO NEMA STIDA! Čim izađe uradiće OVO, ima veze sa DROGOM!

Kako se navodi, za sve ovo vreme koliko je u zatvoru, Rasta je napisao dobar deo svoje buduće knjige

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta već mesec dana se nalazi u Centralnom zatvoru, nakon što je uhapšen zbog posedovanja marihuane.

Kako je sada, za Informer, ispričao izvor blizak reperu, on planira da napiše knjigu o svom iskustvu sa narkoticima, ali i da se dodatno angažuje za borbu za legalizaciju lakih droga.

Odlučnije zahteva od države da legalizuje marihuanu. Okupiće javne ličnosti koje će se uključiti u tu kampanju. Veruje da će njegova knjiga podići mnogo prašine u javnosti i da će privući pažnju medija, koji su mu neophodni da bi se o toj temi pričalo”, započeo je priču izvor za Informer.

foto: Nemanja Nikolić

“Stefan smatra da je idiotski što leži iza rešetaka zbog “trave”. On je svestan da je žestoko nagrabusio jer je uhvaćen sa velikom količinom marihuane. Zaprećana mu je kazna zatvora od tri do 10 godina. Želi da promeni sistem kako ljudi slični njemu ne bi robijali, kako on kaže, zbog gluposti”, rekao je izvor za pomenuti medij.

Kako se navodi, za sve ovo vreme koliko je u zatvoru, Rasta je napisao dobar deo svoje buduće knjige.

“Stefan će u knjizi objasniti kada je i zbog čega počeo da puši marihuanu. Opisaće kroz šta je sve prošao zbog hapšenja, koliko mu je teško palo odvajanje od ćerkice Tare, ali i zbog čega smatra da je glupo da “trava” bude zakonom zabranjena. Stalno govori cimerima da je alkohol štetniji od te “lake” droge. Pisaće i o svom druženju sa drugim robijašima, nesuglasicama do kojih dolazi u ćeliji, ali i svom emocionalnom stanju. Misli da će se knjiga prodati u ogromnom tiražu i da će uspeti da uzdrma srpsku javnost. Svestan je da će ga mnogi pljuvati i da će se podići pola zemlje protiv njega pod izgovorom da užasno utiče na klince koji ga masovno slušaju i slede, ali spreman je na borbu”, zaključio je izvor blizak Rasti za Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.