6.000 EVRA ZA POLA SATA? Dok pevači zbog KORONE propadaju, domaći reperi VRTOGLAVO ZARAĐUJU na OVAJ NAČIN!
Reperi, Foto: Printscreen Instagram

briga njih

6.000 EVRA ZA POLA SATA? Dok pevači zbog KORONE propadaju, domaći reperi VRTOGLAVO ZARAĐUJU na OVAJ NAČIN!

Objavljeno:

Poznati dvojac Jala Brat (Jasmin Fazlić) i Buba Koreli (Amar Hodžić) takođe su jedni od onih koji prepuste publici da peva, mada se često desi da i oni putem mikrofona nešto zapevaju, iako su matrica i glas unapred nasnimljeni.

?

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

Sve više ovaj trend uzima maha na estradi, a pola sata nastupa ovih izvođača kreće se navodno od 2.000 do 6.000 evra za samo pola sata.

Većina peva tako što samo otvara usta na nastupima, odnosno nastupa na plejbek, ali bez obzira na to klubovi su uvek popunjeni do poslednjeg mesta.

Reper Marko Milivojev poznatiji kao Mili često peva na plejbek, mada se dogodio ponekad i da uživo zapeva. On kao i njegovi prethodnici odlično zarađuje, a nastupi su uvek posećeni.

Papi

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

Popularni reper Devito brzo je stekao obožavaoce širom regiona, međutim često se na nastupima može primetiti kako je njegov glas nasnimljen, dok on u nekim trenucima jedva ispusti glas i nešto "odrepuje". On je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog nastupa u krcatom klubu u Rumi prilikom kojeg su prekršene sve mere koje su trenutno na snazi zbog pandemije korona virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.