ZA NJU JE VREME STALO! U sedmoj deceniji žena Đorđa Balaševića izgleda kao devojčica! Pljušte pohvale!
Olivera Balašević, Foto: Marina Lopičić

SEDMA DECENIJA A KO BI REKAO

ZA NJU JE VREME STALO! U sedmoj deceniji žena Đorđa Balaševića izgleda kao devojčica! Pljušte pohvale!

Olivera ima 61. godina mnogi su oduševljeni kako izgleda u sedmoj deceniji

Objavljeno: 12:30h

Supruga kantautora Đorđa Balaševića, Olivera pleni svojim izgledom, a svaki put kad objavi novu fotografiju dobije pregršt pohvala.

Naime, Olivera ima 61. godinu, a mnogi su oduševljeni kako izgleda u sedmoj deceniji.

foto: Printscreen

Ona je, naime, objavila fotografiju dok je pozirala u teksas pantalonama, bluzici i patikama, zbog čega su joj mnogi poručili da izgleda kao devojčica.

"Tako je po ugledu na uvek doteranog gospodina Paja - Patakija koji se nikad ne bi pojavio na tremu čak ni nešto ležernije odeven i Ivica uvek izlazio iz stana tek kad zakopča i poslednje dugme. Garderoba nam je bila takva da nije postojalo puno razlike između onoga u čemu smo se igrali i onoga u čemu smo išli u školu, ali ni mogućnosti, pa smo zbog toga još više pazili da uvek ostanemo uredni.

To nam je naročito olakšavalo da se bez posebnog doterivanja neprimetno iskrademo čak do centra, pa i dalje, kao onda kad smo šmugnuli sve do kuće u koje je moja nesuđena baka prodavala lubenice. Ni Ivica o svom ocu nije puno pričao. Izgleda da u svakoj porodici postoji ponešto što se gurne pod tepih, ali kad se pretera u tome, taj tepih je osuđen da nikad ne poleti, nego ostaje kažnjen da svojim naizgled brižno očetkanim resicama zauvek krije sve što je godinama naguravano pod njega. Planeta Dvorište, str. 145", napisala je u opisu fotografije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.