BORA ČORBA ISPLJUVAO BALAŠEVIĆA I NJEGOVU ŽENU: Od supruge Olivere ne sme ni da pi*a, ni da se*e!
Foto: Printscreen

SKANDAL

BORA ČORBA ISPLJUVAO BALAŠEVIĆA I NJEGOVU ŽENU: Od supruge Olivere ne sme ni da pi*a, ni da se*e!

Đole je samo rekao da njegov nekadašnji kolega iz benda, misleći na Boru, nastupa kao predgrupa Aci Lukasu

Objavljeno:

Bora Čorba ima, kaže, probleme sa kičmom. Znamo da je pre tri godine zbog bolova u kičmi morao da se oslanja na štap jer mu je noga bila bez osećaja. Sada kaže da je prinuđen na pojačanu fizikalnu terapiju.

Mada mnogi tvrde da je to reakcija karcinoma prostate koji mu je dijagnostifikovan a što Bora negira, i ostaje pri svojoj priči da ima nesnosne bolove isključivo u kičmi. Ono što je evidentno jeste da je Bora itekako izgubio na kilaži a to opravdava pričom da mu supruga Dubravka priprema posebna jela, posebnu hranu za detoksikaciju organizma. Kako kaže Bora Čorba čeka da prođe pandemija i da sve dođe u normalu pa će onda da se posveti muzici i promovisanju još jedne zbirke pesama.

foto: Kurir / Privatni arhiv

A kada pominjemo zbirku i pesmu „Predejane“ neizbežno je reći da je ona izazvala pravi rat između njega i Đorđa Balaševića. U ovoj pesmi Bora je pevao o Đoletu kako je trebao „da vrši nuždu pored puta što nije mogao da učini jer su nailazili fanovi a kao kod kuće to nije mogao jer kod supruge Olivere ne sme ni pi*a a ni da se*e“.

foto: Printscreen

Balašević nije ništa prokomentarisao samo je na jednom od svojih nastupa rekao da njegov nekadašnji kolega iz benda, misleći na Boru, nastupa kao predgrupa Aci Lukasu, aludirajući na novogodišnji nastup na Trgu republike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Expresstabloid.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.