EVO KOJE POZNATE DAME SU BILE DEO NARODNE SKUPŠTINE SRBIJE! Za neke od njih niste znali!
Lidija Vukićević, Foto: Sonja Spasić

DAME U SKUPŠTINI

EVO KOJE POZNATE DAME SU BILE DEO NARODNE SKUPŠTINE SRBIJE! Za neke od njih niste znali!

Bivša članica grupe Models Nevena Adžemović imala je svoju epizodu u Skupštini, kada je tokom 2012. godine kao članica Nove Srbije postala poslanica

Objavljeno:

Novi saziv Skupštine Srbije je zvaničan, a osim političara, u klupama su sedele i dame iz javnog života, kako glumice, tako i pevačice.

Bivša članica grupe "Models" Nevena Adžemović imala je svoju epizodu u Skupštini, kada je tokom 2012. godine kao članica Nove Srbije postala poslanica. Imala je i svoje izlaganje o tome koliko su antene za mobilni opasne po zdravlje.

foto: Printscreen youtube

Glumica Lidija Vukićević godinama je bila deo Skupštine Srbije. Lidija je član SRS-a od 2004. godine, a od 2007. pa do 2012. godine bila je poslanica SRS-a u Skupštini Srbije, sve dok njena stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima te godine. Bila je i zamenica predsednika Odbora za kulturu i informisanje.

foto: printscreen

Lidijina koleginica, glumica Jelica Sretenović ove godine imaće vatreno krštenje. Ona je na listi socijalista. Glumica poznata Koka iz “Boljeg života” sada će se publici obraćati iz skupštinske klupe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.