NE DAJ BOŽE DA NA SEBI IMAŠ VIŠE OD 100 EVRA, KOLIKI IDIOT MORAŠ DA BUDEŠ! Lidija Vukićević POLUDELA zbog komentara
Foto: Printskrin/RTV Pink

BESNA

NE DAJ BOŽE DA NA SEBI IMAŠ VIŠE OD 100 EVRA, KOLIKI IDIOT MORAŠ DA BUDEŠ! Lidija Vukićević POLUDELA zbog komentara

Glumica Lidija Vukićević neretko objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, komplimenti se nižu, a kad se nađe neka kritika, ona se ne libi da odgovori.

Objavljeno:

Ovog puta se oglasila na svom Instagramu porukom:

- Koliki idiot moraš da budeš od nula do beskonačno da ti svrha postojanja budu original, firmirane stvari. Ispraznost i tupavost ne priliče čoveku od sadržaja, jer čovek je iznutra, a ne spolja. "Samo duhovni život je pravi život, sve ostalo je stvar" - Vladika Nikolaj - poručila je ona, pa nastavila:

- A ne daj bože da na sebi imaš 100 evra... Onda si lopov, kriminalac i sve ostalo. Ajmo Srbi da budemo ljudi!

foto: Printscreen Instagram

Inače, Lidija je u julu napunila 58 godina, međutim, ne krije da taj broj ponosno nosi.

- Imam takav odnos prema vremenu i za mene su godine stvarno samo broj. Nikada ih nisam ni krila, jer su za mene to samo obični brojevi, kao recimo i sat koji se vrti ukrug, i ne znače ništa. Vreme merim prema događajima, emocijama i drugima reperima, i onda se osećam i lepše. Oduvek sam tako posmatrala vreme i onda kad vidim koliko je godina prošlo od nekog događaja, začudim se i ne mogu da verujem. Meni je sve kao da je bilo juče i takva sam jednostavno - ne patim što prolazi vreme, već gledam da uživam u njemu. Samim tim i svaki svoj rođendan doživljavam kao dar od Boga i zahvalnicu što sam živa i zdrava - iskrena je Vukićevićeva bila za "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.