ISPLIVALA PROŠLOST IZ ŽIVOTA KRISTINE RADENKOVIĆ: Otkriveni svi DETALJI, niko nije znao da je OVO uradila!
Foto: Printscreen

ŠOK INTERVJU

ISPLIVALA PROŠLOST IZ ŽIVOTA KRISTINE RADENKOVIĆ: Otkriveni svi DETALJI, niko nije znao da je OVO uradila!

Stiče se utisak da Kristina kolege gleda kao članove porodice

Objavljeno:

Voditeljku Kristinu Radenković gledaoci RTS-a imaju prilike da gledaju u “Slagalici” i kvizu “Stigni me ako znaš”, a ova harizmatična dama od ove sezone pojačanje je emisije “Luda noć”.

- Završila sam glumu, tako da sam spremna za ples, pevanje, ali jeste šou u kojem do sada nisam učestvovala iako sam radila razne TV formate. Imam zabavne kolege. Stefan je sa mnom radio Beoviziju, Sašu poznajem iz sveta glume, sa Draganom se družim, tako da se nadam da ćemo opravdati naziv emisije - smatra Kristina Radenković.

foto: Marina Lopičić

U životu je, kako kaže, bilo mnogo ludih noći jer je obožavala noćni život:

- Sve se promenilo sa godinama i sa porodičnom situacijom. Imam decu i muža i prosto više nema prilike da sebi priuštim jedan slobodan dan posle noćnog izlaska. No, moram da kažem da više nisam toliko željna izlazaka. Iživela sam se. Imam sada i ozbiljne godine, ali volela bih jednom u tri, četiri meseca da izađem sa društvom.

Na pitanje ko je više nervira, partner u kući ili partneri na stejdžu, kroz osmeh je odgovorila:

- Mene Nikola ne nervira. Kod kuće jedino znaju da me iznerviraju pas ili mačka, a ovde još niko nije stigao da me iznervira. Dođite nam devetog snimajućeg dana i reći ću ko je to, a taj neko sigurno neće biti Dragana Kosjerina.

Stiče se utisak da Kristina kolege gleda kao članove porodice.

foto: printscreen

- Moja druga porodica je u studiju pored, snima trenutno “Slagalicu”, tako da mi je tamo jedan deo familije. Jedan deo je ovde, a to je Dragana - iskrena je voditeljka i dodaje.

- Mi smo dve zle sestre (smeh). Dragana i ja smo mnogo bliske, tako da mi je drago što neki projekat radimo zajedno. Znači nam kao podrška. Veliki je kritičar. Ja kao kritičar prosto ne mogu da dođem do izražaja, tako da mi to odgovara što s njom mogu da razmenjujem mišljenja. Ne volim da mi se govori: “To je baš super”. Volim da mi se kaže šta da bude bolje. Zbog toga je najviše cenim - ističe ona.

(Espreso.co.rs / Blic.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.