SRPSKA RIJALITI ZVEZDA UNAKAŽENA! Ošišao je na ćelavao, a onda PRETUKAO, ona uzela NOŽ pa mu OVO uradila!
Foto: Printscreen Youtube

jezivo

SRPSKA RIJALITI ZVEZDA UNAKAŽENA! Ošišao je na ćelavao, a onda PRETUKAO, ona uzela NOŽ pa mu OVO uradila!

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona "poludela"

Objavljeno:

Jedna od javnih ličnosti koje su progovorile na bolnu temu zlostavljanja i nasilja u porodici je i pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas. Kako je otkrila prvo je bila žrtva porodničnog nasilja u primarnoj porodici, od strane oca, a kasnije i od bračnog partnera.

- I ja sam bila žrtva nasilja, bar pokušaja ali sam ja to sasekla, pa po cenu i života i svega. Imala sam tu neku ludost i hrabrost kada me je otac tukao zbog izbora partnera. Čak me je šišao na ćelavo - priznala je ona.

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona "poludela".

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam se zaletela, otkinula mu meso, uletela u kuhinju za nož ili otkud znam u tom afektu šta bih uradila. Samo sam videla oca da je pobegao na vrata, nikad više nije digao ruku na mene - priznala je Vesna.

Ruku na pevačicu je kasnije digao i njen bračni partner, ali je to uspela da saseče u korenu i danas se vole najviše na svetu.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.