KARLEUŠA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI, SVI SU OSTALI BEZ REČI! Uhapsili su ga i odveli, kad on čuje, ovo je skandal!
Foto: printscreen

jelena je pravedna, ima i tatu policajca

KARLEUŠA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI, SVI SU OSTALI BEZ REČI! Uhapsili su ga i odveli, kad on čuje, ovo je skandal!

- Kada je reč o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula - i dobar je otac - rekla nam je Karleuša

Objavljeno:

Pevačka zvezda Jelena Karleuša, nakon što je Stefan Đurić Rasta uhapšen zbog posedovanja marihuane, istakla je da veliki kriminalci žive lepo, dok je sa druge strane reper razapet.

Jelena je pružila podršku Rasti da što pre pravno reši ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

- Kada je reč o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je reč o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha - rekla nam je Jelena i dodala:

- Jednog dana će verovatno i kod nas, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji u definitivno se slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lepo, lepo žive, a jedan Rasta je razapet.

- Nadam se da će on uspeti ovo pravno da reši, da će biti pametan i da neće više upadati u probleme. Genralno sam neko ko je apsolutno aporočan, a kad je reč o marihuani ima tu neku medicinsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem - objasnila je pevačica.

Jelena je zbog svog provokativnog stajlinga i seksi izgleda na snimanju emisije "Zvezde Granda" okarakterisana kao smela, a ona je na to dodala i da je hrabra žena. Kako nam je rekla, iako je četso "gola", uvek je najbolje obučena žena.

- Uvek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, vrlo retko nosim čarape, retko i nešto toplije obučem... Kad malo bolje razmislim ja sam uvek gola, a uvek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena - rekla nam je Jelena.

Pitali smo Kaleušu da li pre snimanja svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću šalje svoje fotografije kako bi video kako će ona izgledati na snimanju.

- Ne, on je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena - zaključila je pevačica za Telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.