OLASILA SE MARIJA KARAN,  GLUMICA NASTAVLJA SA ISPALAMA: Svi se pitaju ima li ova žena srama? (FOTO)
Foto: printscreen

glumica navukla gnev na sebe

OLASILA SE MARIJA KARAN, GLUMICA NASTAVLJA SA ISPALAMA: Svi se pitaju ima li ova žena srama? (FOTO)

Naša proslavljena glumica, Marija Karan, već godinama živi pretežno u Americi, gde je osnovala porodicu, našla posao, a kad-kad poseti i svoju zemlju i korene.

Objavljeno: 18:47h

Juče je izbio veliki skandal kada je Marija gostovala u emisiji na Prvoj, a ugostio je voditelj Filip Čukanović.

Marija je tada imala veliki ispad koji joj Srbija neće zaboraviti, kada je uvredila svoju zemlju, poreklo i pomenute korene.

Da podsetimo, kada ju je Filip pitao da li planira neki projekat u Srbiji glumica je rekla:

- Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju Pet. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - rekla je glumica, nakon čega su na društvenim mrežama usledeli negativni komentari na račun ove izjave.

Mariju su mnogi prozvali "pokondiranom tikvom" i "raspuštenicom", a veliki broj njenih gkolega i javnih ličnosti takođe nije imao pohvalnu reč za Karanovu. Njena izjva je znatno razjarila ljude.

Sada je Marija, takoreći, pokušala da se "opere" po svim izgledima, s obzirom da je ovo objavila na svom Instagram profilu:

foto: printscreen

Marija je iskoristila žargonski izraz za jelo koje u Srbiji obožavamo, reč je o pasulju, a glumica je zbila šalu i oslovila ga sa "suljpa", što radimo ovde.

Na fotografiji je njen mali sin kog hrani narodnom kuhinjom i ne baš tako američkom hranom, uz sve opis "suljpa". Kako vi ovo tumačite?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.