Tajni snimci i rani radovi: Ove naše folk dive bi dale sve da se nikad ne sazna da su ovo radile! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Promo

Vole kamere

Tajni snimci i rani radovi: Ove naše folk dive bi dale sve da se nikad ne sazna da su ovo radile! (FOTO)

Ove pevačice su se oprobale pred kamerom, uspešno ili ne nije na nama da sudimo, kao ni o žanru u kom su glumile
Objavljeno:

U Americi Madona glumi za ogromne pare, a u Srbiji, tačnije ex-Jugi sve je to bilo zarad popularnosti i slave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naše zvezde imale su priliku da pokažu svoj glumački talenat, ali nisu nešto mnogo dalje stigle u ulogama og "glumljenja" samih sebe.

Bilo je naravno i muških pevača koji su se jako dobro pokazali na filmu, kao što je Toma Zdravković u Balkan Ekspresu ili legendarni Prele, ali i mnogi rok muzičari.Međutim, mi smo rešili da se pozabavimo narodnjacima i to ženskim!

1. Silvana Armenulić

Prva pevačica koja se pojavila ispred kamera bila je Silvana Armenulić i to u staroj seriji "Ljubav na seoski način". A šta drugo? Ne treba ni da pominjemo da je Silvana više bila deo dekora nego što je prozborila koju...

2. Lepa Lukić

Gde je Silvana tu je i Lepa. Njih dve bile su jedna drugoj najveća konkurencija sedamdesetih, ali moramo da priznamo da se Lepa bolje pokazala kao glumica. Imala je dve uloge u serijama i to u "Kamiondžijama" i "I Bog stvori kafansku pevačicu". Verovali ili ne, nije samo pevala, imala je i dijalog, od nekoliko sekundi, ali ko još broji.

foto: Printscreen

3. Lepa Brena

E ova žena zna kako se radi posao. Nije čekala da je neki reditelj zove i ponudi joj ulogu, ona je napravila trilogiju "Hajde da se volimo" i sebi obezbedila glavnu ulogu! Učite od nje, drage naše dame sa estrade.

4. Dragana Mirković

Svako je imao svoju konkurenciju, pa tako i Brena krajem osamdesetih dobija svoju! Dragana Mirković stupa na scenu i pred kamere u filmu "Slatko od snova". Jedna od najgenijalnijih scena u tom filmu koja je, nažalost ostala duboko urezana u naše sećanje bio je razgovor između sprženog Elvisa i Dragane:

"Elvise, ti si živ?" "Ima jedna BED stvar"

Ovo prosvetljenje Dragane Mirković jednostavno ne možete da propustite!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.