OBNOVLJENA LJUBAV! Poznata voditeljka se pomirila sa BIVŠIM MUŽEM, OD KOSTIĆA NEMA NIŠTA! Ovo se tačno dogodilo
Ana Mihajlovski, Foto: Printscreen Instagram

palo pomirenje

OBNOVLJENA LJUBAV! Poznata voditeljka se pomirila sa BIVŠIM MUŽEM, OD KOSTIĆA NEMA NIŠTA! Ovo se tačno dogodilo

Svakodnevno su bili u kontaktu,najviše zbog dece a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu.

Objavljeno:

Da stara ljubav zaborava nema pokazuju voditeljka Ana Mihajlovski i mladi biznismen Mirko Grubin, koji su dali još jednu šansu zajedničkom životu!

Ana i Mirko su pre pet meseci odlučili da se pomire, a za to su znali samo njihovi najbiži prijatelji.

Ana i Mirko razveli su se krajem 2016. Medjutim, da su jedno drugom suđeni, govori činjenica da su nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima i svakodnevno bili u kontaktu. S obzirom na to da imaju dvoje zajedničke dece, ćerkicu Zoju i sina Petra, ljubav prema njima ih je dodatno spojila.

- Mirko i Ana su nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno ali su bili u kontaktu. Varnice koje su sevale među njima u periodu nakon razvoda, a njihovi najbliži ih primećivali, bile su i više nego očigledne, međutim, oni to nisu hteli da prihvate. Jednostavno su se pomirili sa činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da nakon 7 godina braka nemaju šta da traže kao partneri - otkriva izvor.

Svakodnevno su bili u kontaktu,najviše zbog dece a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njihovoj deci bilo šta fali, dok je Ana uvek bila tu za njega i bila mu oslonac - otkriva naš izvor.

Nakon skoro četiri godine od razvoda i zahvaljujući prijateljskim odnosima, koje su, za razliku od mnogih parova koji se razvedu, negovali, Ana i Mirko rešili su da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu.

- Pre otprilike 5 meseci rešili su da se pomire i shvatili su da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko savršeno funkcionišu, te da možda i nije trebalo da se razvode. Sa druge strane sve što im se u međuvremenu dešavalo u životu ih je dodatno zbližilo i sad funkcionišu bolje nego ikada pre - dodao je izvor.

Podsećamo Ana je početkom ove godne bila u kratkoj vezi sa glumcem Vukom Kostićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.