POZNATI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG TUČE! Saslušan je i rekao kako se sve odigralo! ŠOK!
Vuk Jovanović, Foto: Printscreen Youtube

AU

POZNATI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG TUČE! Saslušan je i rekao kako se sve odigralo! ŠOK!

Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje

Objavljeno:

Budvanska policija privela je juče glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu, prenose mediji.

foto: Promo

Vuk Jovanović sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa, piše "Kurir". Kako se navodi, stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje. Ubrzo su došla još dva muškarca i priključila se svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju, koja je brzo stigla. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj.

foto: Printscreen youtube

Kako se dalje navodi, za crnogorske "Vijesti" potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora kako bi se utvrdilo ko je započeo svađu i fizički obračun.

Podsetimo, Jovanović je i letos priveden u Budvi. Slikar Miško Boljević je tada zatečen da crta mural sa likom bivšeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića. Boljević je priveden, kao i glumac Vuk Jovanović koji su saslušani, a potom i pušteni. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

Vuk je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu "Zaspanka za vojnike", kao i po seriji "Tajkun", gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.