MARINA VISKOVIĆ OPLELA PO ESTRADI : Vulgarnost i prostota popunjavaju prostor na muzičkoj sceni!
Marina Visković, Foto: Filip Plavčić

ŠOK

MARINA VISKOVIĆ OPLELA PO ESTRADI : Vulgarnost i prostota popunjavaju prostor na muzičkoj sceni!

Marina smatra da je svako talentovan budući da današnja scena ne zahteva samo vrhunsko pevanje već i harizmu marljivost i ulaganje u karijeru.

Objavljeno:

Pevačica Marina Visković je gostovala u emisiji "HOT ID" i otkrila kako vidi današnju estradu i pevače na našoj sceni, ali i šta je potrebno da bi neko uspeo u svetu muzike.

foto: Printscreen

Na našoj estradi nešto što bih mogla da kažem da me frustrira je što se olako shvata ovaj posao i što ljudi misle da je tako jednostavno probuditi se jednog dana i poželeti da se baviš muzikom - počela je ona.

Marina smatra da je svako talentovan budući da današnja scena ne zahteva samo vrhunsko pevanje, već i harizmu, marljivost i ulaganje u karijeru.

foto: Nemanja Nikolić

Ja sam u svojoj glavi napravila jednu malu estradu, koju ja poštujem i cenim. Previše je to skup sport da bi bio istrajan, a da nemaš adekvatan kvalitet. Sve su samo pokušaji, uvek se tako ispostavi i završi - dodala je pevačica i priznala šta joj smeta.

- Na neki način ne može to mene da dotakne, ali mi je žao što se takve stvari dešavaju, što nekada vulgarnost i prostota popunjavaju prostore predivnim, talentovanim i uspešnim ljudima koji se trude. Ja se zaista nadam da će se to jednog dana promeniti, da će se nešto desiti što će vratiti stvari na svoje mesto - objasnila je Viskovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.