OBRT U ISKAZU ROMANE PANIĆ: Mediji je doveli u ćorsokak pa PRIZNALA KRIVICU, evo šta je tačno REKLA!
Foto: Aleksandra Čolić

opaaa

OBRT U ISKAZU ROMANE PANIĆ: Mediji je doveli u ćorsokak pa PRIZNALA KRIVICU, evo šta je tačno REKLA!

Odmah se dovelo u pitanje, kako to da je bila iznenađena posetom detektiva i celom dramom koja se kasnije dogodila ako je bila svesna da su u sobi u kojoj je boravila postojali dokazi

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Pevačica,Romana Panić, danas je okupila medije kako bi iznela svoju stranu priče o celom skandalu oko hapšenja i zatvora.

Iako se Romana ogradila od bilo kakave odgovornosti i kroz svoju prvobitnu priču koju možete PROČITATI OVDE, navela kako nije krala nikakav bankomat već da je poptuno neočekivano pronađena u sobi gde su se nalazili dokazi, ispostavilo se da nije baš poptuno nevina.

foto: Aleksandra Čolić

Nakon pitanja novinara da li je znala da se nalazila u prostoriji u okviru koje su postojali dokazi, Romana je PRIZNALA kako je znala za dokaze.

Odmah se dovelo u pitanje, kako to da je bila iznenađena posetom detektiva i celom dramom koja se kasnije dogodila ako je bila svesna da su u sobi u kojoj je boravila postojali dokazi.

Pevačica je opet pokušala da se opravda kako je zapravo znala za laptop u kome su bili dokazi, ali da nije znala šta se nalazilo tačno u laptopu.

foto: Aleksandra Čolić

A, da li je pričala istinu ili ne, prepustićemo vama da donesete odluku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.