ROMANA PRVI PUT O HAPŠENJU U AUSTRALIJI: Molim vas ne zovite me KRIMINALCEM, nisam PLJAČKALA ništa,prošla sam PAKAO
Foto: Aleksandra Čolić

PRESS KONFERENCIJA

ROMANA PRVI PUT O HAPŠENJU U AUSTRALIJI: Molim vas ne zovite me KRIMINALCEM, nisam PLJAČKALA ništa,prošla sam PAKAO

Ona je, podsetimo, uhapšena u Australiji zbog pljačkanja bankomata zajedno sa svojim partnerom Filipom Mrkajićem.

Objavljeno: 15:21h
Lazar Stanušić

Osuđena je 24. juna na jednogodišnju zatvorsku kaznu, uslovno na tri meseca, ali je puštena 1. avgusta, posle odležane dve trećine, zbog dobrog vladanja u zatvoru, dok je Mrkajić još uvek lišen slobode.

foto: Espreso

Romana je rešila da svoju verziju priče kaže pred svim novinarima na konferenciji. Uz zakašnjenje od 20 minuta, Romana se napokon pojavila u pratnji voditeljke Dušice Jakovljević

Ona se, na konferenciji za medije gde će objasniti što je uhapšena, pojavila u crnim pantalonama i beloj košulji, dok je u rukama držala šarenu torbu.

foto: Aleksandra Čolić

Romana je odmah rekla novinarima da se oseća jako loše i da joj nije jednostavno tek tako da govori o svemu ovome, takođe kaže da je izašlo puno laži o njoj i traži da je mediji više ne nazivaju kriminalcem jer je ona svoju kaznu odslužila.

Romana je svoju priču, počela od početka, tačnije od hapšenja.

foto: Aleksandra Čolić

3. Aprila u Australiji su joj u hotelsku sobu ušla 2 detektiva i 2 policajca koja su joj upala u sobu i izvršila pretres, tada je privedena...U telefonu su joj našli dokaz da je izvršila krivično delo i zato su je uhapsili, a po njenim rečima nije imala mogućnost odbrane.

Romani su odmah oduzeli pasoš, pa je zato Interpol proveravao u Beču njenu kriminalnu istoriju - priča pevačica novinarima.

foto: Aleksandra Čolić

Prema tvrdnji pevačice, ona nije pljačkala bankomate, samo se nalazila u sobi gde su postojali dokazi o delu, ali je i dodala da je njihov zakon takav da proces dugo traje što njoj nije odgovaralo pa je na predlog advokata priznala krivicu.

Kaže da je to bila greška što je priznala krivicu, jer su ipak doneli presudu da ide u zatvor, kao i da je advokat tad bio iznenađen jer nije trebalo tako da se desi.

Pre zatvora bila je zadržana u staklenoj kući gde su je posmatrali 7 dana, sve je bilo od stakla i bilo je hladno i morala je da bude bosa.. To je najteži momenat u životu ikada. Dok se nalazila u toj kući pisala je dnevnik da bi se zauvek sećala kakav je pakao prošla

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.