NAŠ GLUMAC JE OŽENIO STUDENTKINJU: Ovako izgleda 32 godine mlađa supruga junaka serije KRALJ PETAR PRVI
Foto: Printscreen

WOW KAKVA CICA

NAŠ GLUMAC JE OŽENIO STUDENTKINJU: Ovako izgleda 32 godine mlađa supruga junaka serije KRALJ PETAR PRVI

Glumca Nebojšu Kundačinu imali smo prilike da gledamo u mnogim serijama i filmovima, ali domaća publika ga je prošl godine primetila kao generala Bojovića u ostvarenju "Kralj Petar I".

Objavljeno:

No, osim poslovnog, domaću publiku je najviše zaintereosvao Nebojšin privatni život.

Naime, glumca je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju. Zbog jednog seminarskog rada na prvoj godini studija glume njen, ali i Nebojšin život se potpuno promenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

#❤️ #beach #sun #summer #nebojsakundacina #marijakundacina

A post shared by ???? (@marija_kundacina) on

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za "Gloriju", a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

#sun #seaside #girl

A post shared by ???? (@marija_kundacina) on

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.