KIJINA MAJKA PROGANJALA SANDRINOG OCA KAO MILJANA: Tukla je Kiju zbog Nina, vozila je svuda samo da ga vidi!
Foto: Damir Dervišagić

ZADRUGA 4

KIJINA MAJKA PROGANJALA SANDRINOG OCA KAO MILJANA: Tukla je Kiju zbog Nina, vozila je svuda samo da ga vidi!

Nadica Zeljković priznala je da je bila ludo zaljubljena u veliku zvezdu devedesetih, pokojnog folk pevača Nina Rešića, inače oca pevačice i zadrugarke Sandre.

Objavljeno: 10:00h

Kijina mama veoma je interesantna, kako gledaocima tako i njenim cimerima koji sada borave s njom na velelepnom imanju u Šimanovcima. Iako je njena ćerka dosta zatvorenija kada su njene bivše ljubavi u pitanju i nikada nije otkrivala previše, ona je pre nekoliko večeri i sama priznala da je obožavala folkera.

Naime, dok je ocenjivala zadrugarke za izbor za mis "Zadruge", kada je došla na red da oceni Sandru Rešić, prisetila se svoje ljubavi.

- Jedna devojka ovde me podseća na prvo zaljubljivanje. Proganjala sam ga kao Miljana. Jako sam bila zaljubljena u Nina. Kija je dobila prve batine zbog njega. Hoće da se pet puta slika sa Ninom, a mama ništa. Pa ne može tako. Pričala sam baš Sandri da sam obožavala njenog oca - rekla je Nadica prilikom glasanja za mis "Zadruge" i prisetila se dana kada je bila mlada.

foto: Printscreen

Izvor Rijalitija blizak Kijinoj mami otkriva nam da je ona baš bila zatreskana u pevača i da ga je pratila gde god da je pevao i nastupao.

- Nadica je radila kao konobarica celog života, tačnije, preko 30 godina u restoranu "Kamel", koji se nalazi u Zrenjaninu i jedan je od najpopularnijih i najposećenijih. Tamo je devedesetih dolazila cela estrada, pevači su se cenili, ljudi su obožavali muziku. Nino je bio bog estrade. Njegove pesme su bile megahitovi, a koncerti posećeni kao danas što bi bili kod Ace Lukasa. Nadica je tada zapazila Nina i odmah je odlepila za njim. "Kako je samo bio lep. Ona duga kosa, mladeži na licu, to šuškanje u govoru. Ma nije bilo šarmantnijeg od njega. Preseklo me je nešto u stomaku kada sam ga videla. Odmah sam znala da moram da ga upoznam. Da je on čovek koji se meni dopada", rekla mi je ona tada - navodi Nadičina dobra prijateljica koja je s njom u restoranu radila godinama.

foto: printscreen

Ona nastavlja da nam priča i kako su se pevač i konobarica upoznali.

- Nadica je čula da Nino peva negde u Zrenjaninu, bila je presrećna. Skakala je od sreće i znala je da mora da ga upozna. Odmah je sve organizovala, a kako ga je i mala Kija obožavala, spakovala je i nju i rešila je da uživaju u njegovim pesmama. Ma to je bila sreća neviđena. Kasnije, kada se koncert završio, uspela je da preko prijateljice dođe do njega, da se upoznaju i slikaju. Tresla se kao prut na vetru. Nije znala gde se nalazi ni gde udara. Mala Kija se slikala s omiljenom zvezdom, a mama Nadica je to iskoristila da mu priđe i divi mu se. Kasnije je čula da će Nino da dođe da ruča u "Kamel", baš kad je ona bila slobodna. Odmah je dotrčala da ga vidi. Ispalo je kao da ga proganja, ali nije bilo tako. I on se odmah setio tada mlade žene od prethodne noći sa slatkom ćerkicom i pozvao ju je za svoj sto. To je za Nadicu bilo veče za pamćenje. Kasnije je išla gde god je čula da Nino peva. Ma nije joj bilo teško ni da vozi kilometre, samo da ga vidi - završava naš izvor Rijalitija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.