OVO JE NAJDUBLJI DEKOLTE IKAD VIĐEN NA BALKANU! Nives je ŠOKIRALA sve! (FOTO)
Nives Celzijus, Foto: Bojan Trailović

GRUDI U VIS

OVO JE NAJDUBLJI DEKOLTE IKAD VIĐEN NA BALKANU! Nives je ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Obukla je žuti kaput ispod kojeg je nosila crnu haljinu kojom je više otkrila, nego što je pokrila

Objavljeno:

Posle svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje, napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u žutom kaputu ispod kojeg nosi crnu haljinu

Obukla je žuti kaput ispod kojeg je nosila crnu haljinu kojom je više otkrila, nego što je pokrila.

Posle svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira s nikad većim dekolteom.

foto: Prinstcreen instagram

Komentara nije nedostajalo, a jedan obožavalac joj je napisao: 'Najlepše grudi estrade'.

Inače, Nives je nedavno na društvenim mrežama zaintrigirala objavom jer se, među ostalim, osvrnula na 'dušebrižne obožavaoce'.

foto: printscreen

Što će ti hejteri pored dušebrižnih obožavaoca, filantropa i altruista. Znate one divne, nesebične ljude koji u svemu pronalaze neko zlo i negativu. To su oni ljudi koji velikodušno prilaze na ulici, čineći veliku stvar, poklanjajući pažnju nama malim ljudima. Dolaze s velikim, pažljivo biranim rečima: 'Nives, moram da ti kažem, znam da te svi mrze i govore odvratne stvari o tebi, ali ti si meni ipak super' - napisala je tada.

Ja im se zahvalim. Sve s osmehom na licu. Kada ti jedan tako veliki čovek, velika, otvorenog srca priđe i kaže da si mu super premda si omražena i odvratna osoba, treba to ceniti, je l' tako?! Nikad ne upitam ko su to 'svi' jer bezobzirno je protivrečiti jednom altruisti - dodala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.