LUKAS ČASTIO SONJU PUTOVANJEM PO RIMU! Opario se na svadbi, a onda palo i POMIRENJE? (FOTO)
Aca Lukas, Foto: Damir Dervišagić

ŠOK POMIRENJE

LUKAS ČASTIO SONJU PUTOVANJEM PO RIMU! Opario se na svadbi, a onda palo i POMIRENJE? (FOTO)

Vuksanović je odlučio da navodno Sonju časti putovanjem i baškarenjem u luksuznom hotelu

Objavljeno:

Aca Lukas je nastupao na jednoj romskoj svadbi u Rimu, a u isto vreme u večnom gradu je boravila i njegova bivša supruga Sonju Vuksanović i njihova devetogodišnja ćerkica Viktorija.

Njih dve su se slikale u Rimu i objavile fotografije na Instagramu.

Folker je u ponedeljak bio specijalni gost na glamuroznoj romskoj svadbi u Italiji, a domaćini su mu navodno rekli da može sa sobom da povede koga god želi jer će oni snositi sve troškove.

Vuksanović je odlučio da navodno Sonju časti putovanjem i baškarenjem u luksuznom hotelu "Valdorf Astorija", gde noćenje košta 900 evra.

foto: Printscreen instagram

Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom došao u Rim, ali je na svadbu nije doveo. Mada, i on je pevao samo sat vremena. Verovatno je ona za to vreme ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi - kaže jedan Lukasov prijatelj koji je takođe bio na veselju u Italiji.

Aca i Sonja su se venčali 2010. godine, a sedam godina kasnije su odlučili da se rastanu. Njihov razvod trajao je čitave dve godine i bio je poprilično buran, praćen brojnim skandalima. Međutim, i posle razvoda, Lukas nije krio da je Sonju voleo više nego bilo koju ženu.

foto: Printscreen instagram

- Sonja je ljubav mog života, nju sam najviše voleo, ali smo se rastali kako neko od nas dvoje ne bi stradao. Mnogo smo se svađali, bilo je strašno - rekao je folker.

Lukas je na pomenutoj romskoj svadbi u Rimu za sat vremena pevanja zaradio 50.000 evra. Pored njega goste su uveseljavali Ceca Ražnatović, Jana Todorović, Adil Maksutović, Dragan Kojić Keba i drugi...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.