JADRANKA PROZVALA ACU LUKASA, ON JOJ ŽESTOKO UZVRATIO: Trebala je da kaže AKO MOŽE TOMPSON, MOGU I JA!
Foto: Marina Lopičić

OVO BOLI!

JADRANKA PROZVALA ACU LUKASA, ON JOJ ŽESTOKO UZVRATIO: Trebala je da kaže AKO MOŽE TOMPSON, MOGU I JA!

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

Objavljeno:

Ona se pravdala kako je ponela atmosfera, a onda je ničim izazvana spomenula i ime najveće muške muzičke zvezde Ace Lukasa.

"Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Nisam mislila ništa loše, jer se ja u politiku nikada nisam mešala, niti me je zanimala. S druge strane, eto i Aca Lukas podržava vlast u Srbiji i peva na skupovima, pa ga niko nikada nije prozvao, kao što se meni sada dešava", rekla je Jadranka.

foto: printscreen

Aca Lukas bio je zatečen povodom toga. U svom maniru Lukas je imao komentar koji će se dugo prepričavati, a njegovoj koleginici sigurno više neće pasti na pamet da ga spomene. Bar ne kada odluči da pomeša lončiće.

"Ponekad i najpametniji ljudi nemaju odgovor na gluposti! A ovo što je rekla ova "zvezda Granda" ozbiljna je glupost! Nema sličnosti između podržavanja jedne političke opcije u svojoj zemlji, narodu, veri i tako dalje! Podržavam Vučića, ali nešto nisam siguran da sam nekada pljuvao ili pevao nešto ružno protiv bilo koga na svetu", rekao je Lukas, a onda poentirao:

foto: Damir Dervišagić

"Stvarno ne znam šta je htela da kaže dotična gospođica ili gospođa i mislim da je pobrkala lončiće! Trebalo je da kaže: "Ako može Tompson, mogu i ja!" Što se mene tiče, ja nisam iz te priče! Pevam svugde, čista obraza i svi me vole, jer ja nikog ne pljujem i ne ponižavam, a pogotovu ne serem po mestu gde jedem hleb", poručio je Lukas koleginici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.