MUSIC WEEK BAR NA ADI od petka do nedelje
Foto: Live Production/Skymusic

festival

MUSIC WEEK BAR NA ADI od petka do nedelje

Najveća imena domaće scene nastupaju tokom drugog vikenda Cloud Ada manifestacije

Objavljeno: 12:01h

Lexington, Aco Pejović, Dženan Lončarević – samo su neki od izvođača koji će nastupiti na predstojećem Music Week baru na Adi Ciganliji.

foto: Promo

Od petka do nedelje na tribinama kod sudijskog tornja sa novobeogradske strane kupališta, nastavlja se manifestacija Cloud Ada, pod sloganom #siguranprovod.

U petak, 18. septembra, nastupiće Lexington u 21:15h, a pre toga na sceni će od 20h biti Angellina i Voyage i Breskvica. Subota je rezervisana za Aca Pejovića, Mega bend i Belgrade Soul Sextet, dok će u nedelju za dobru svirku biti zaduženi Dženan Lončarević i Tropico bend.

foto: Promo

Stolovi će, kao i prethodnog vikenda, biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti, a sedeća mesta će se popunjavati u skladu sa preporukama koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno 6 osoba. Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom omogućava posetiocima potpunu sigurnost, naglašavaju organizatori Skymusic i CEBEF.

Ulaz je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen. Kapije se otvaraju u 19h.

foto: Live Production/Skymusic

Prvi vikend manifestacije Cloud Ada, posvećen Beer Festu u formi bara, protekao je u znaku odlične zabave i poštovanja svih propisanih epidemioloških mera, a organizatori apeluju na posetioce da se pridržavaju preporuka i mera i tokom Music Week bara.

foto: Promo

“Osoblje nosi maske, vrši se dezinfekcija ruku, posetiocima se dele maske i preporučuje se njihovo nošenje”– kažu organizatori i dodaju: “Prethodni vikend pokazao je da koncerti mogu biti organizovani bezbedno i tokom trajanja epidemije. Zabava je bila odlična, na sigirnom rastojanju. Izvođači su se uželeli nastupa, publika se uželela koncerata, pronašli smo idealni format događaja kao i lokaciju koji obezbeđuju i dobar provod i maksimalnu sigurnost.”

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.