SKANDAL! SLOBU PRETUKLA VERENICA ZBOG KIJE?! Svi su gledali, a evo šta je izbacilo iz takta
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL!

SKANDAL! SLOBU PRETUKLA VERENICA ZBOG KIJE?! Svi su gledali, a evo šta je izbacilo iz takta

Slobu Radanovića pretukla je verenica Jelena Đuričanin zbog njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar.

Objavljeno:

Njih dvoje posvađali su se na krv i na nož na Crnogorskom primorju. Jelena je poludela što Sloba nije javno reagovao na Kijinu provokaciju da bi pevač zbog nje ostavio verenicu.

- Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće. Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži - započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

Jelena se nije obazirala na turiste u Budvi i počela je da urla na verenika.

foto: Printscreen Instagram

- Dokle više ta Kija!? Da li će tvoje ime zauvek biti pored njenog? Kada će više prestati da priča o tebi, što te se ne okane? I zašto ćutiš bre? Zašto joj ne zapušiš usta, zašto je ne isprozivaš? Je l si ti sreća što te i dalje povezuju s njom? Još je voliš, zar ne?! - urlala je Jelena na Slobu, koji ju je nekoliko minuta nemo gledao.

Potom je, prema rečima izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, ali Jelena je i dalje vrištala.

foto: Damir Dervišagić

- Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta. Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i opišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih posle dva dana video zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili - završava priču sagovornik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.