STIGLO OBAVEŠTENJE IZ SEMUS -a, JADRANKI VRATA ZATVORENA! Pevačica posle nacionalističkog ISPADA, DISKVALIFIKOVANA!
Jadranka Barjaktarović, Foto: printscreen

zABRANJENA

STIGLO OBAVEŠTENJE IZ SEMUS -a, JADRANKI VRATA ZATVORENA! Pevačica posle nacionalističkog ISPADA, DISKVALIFIKOVANA!

Jadranka Barjaktarović, koja se našla u centru skandala kada je na nastupu u Crnoj Gori pevala Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije, danima je u žiži interesovanja

Objavljeno:

Jadranka Barjaktarović, koja se našla u centru skandala kada je na nastupu u Crnoj Gori pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", danima je u žiži interesovanja zbog svojih poteza.

Prenosimo vam obaveštenje SEMUS-a u celosti.

Želimo da vas obavestimo da je nakon nacionalističkog ispada pevačice Jadranke Barjaktarović SEMUS odlučio da pevačicu diskvalifikuje sa ovogodišnjeg trećeg Sabora narodne muzike Srbije planiranog za ovu jesen.

foto: printscreen

U svetlu najnovijih događaja vezano za nacionalistički ispad pevačice Jadranke Barjaktarović, Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije doneo je odluku da uskrati gostoprimstvo pevačici na Saboru narodne muzike Srbije, planiranom za ovu jesen, kao i na svim budućim manifestacijama koje ćemo organizovati.

Šokirani smo mržnjom i nepoštovanjem koje je Barjaktarovićeva pokazala prema zemlji u kojoj je započela karijeru u kojoj je uvek bila dočekana kao rado viđen gost. Nakon što je prošle godine učestvovala na drugom Saboru narodne muzike Srbijeu želji da pružimo šansu pevačima iz regiona, planirano je i njeno pojavljivanje na ovogodišnjoj manifestaciji, ali je ona svojim neprimerenim ponašanjem samu sebe izbacila iz konkurencije.

foto: printscreen

Nadamo se da će ovoj pevačici biti nauk iz pristojnosti za ubuduće, ali i opomena svima onima koji se bave umetnošću da je takvo ponašanje nedopustivo i da neće biti tolerisano,barem kada je SEMUS u pitanju, a raduje nas što vidimo da isto mišljenje dele i vlasnici i urednici elektronskih medija u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.