LJUDSKA BEDO, VIDIM DA ME PROZIVAŠ! ZABRANIO BIH TI ULAZ U SRBIJU! Voditelj besan na Jadranku pa opleo po njoj!
Foto: Printscreen

AUUH

LJUDSKA BEDO, VIDIM DA ME PROZIVAŠ! ZABRANIO BIH TI ULAZ U SRBIJU! Voditelj besan na Jadranku pa opleo po njoj!

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Jadranka Barjaktarović, pevala je u Podgorici stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je pokrenulo lavinu negativnih komentara.

Objavljeno:

Kako je Jadranka istakla da je zabranjena u "Grandu", voditelj televizije ove produkcije, Goran Čomor, oglasio se i rekao sve što mu je na duši.

- Izvinjavam se svim gledaocima za svaki utrošeni medijski minut koji sam poklonio ovoj ljudskoj bedi. Vidim da me proziva i kaže da je zabranjena kod mene. Dolazila je kod mene! Poznato je da godinama kao autor sa svakim potpisanim ugovorom tražim da ne budem cenzurisan. To je uslov, ne novac za koji radim, potvrdiće mnogi pevači - kazao je Goran.

foto: Printscreen

- Nemam prava da te zabranim nigde, ali rado ću to učiniti u svim svojim budućim emisijama. Zabranjujem te zbog tankog pevanja, nemanja harizme, nikakve pažnje i Jutjub pregleda, ali najviše zbog pevanja protiv Srbije, koja te napravila poznatom. Da se pitam, zabranio bih ti i ulaz u Srbiju! - dodao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.