U HRVATSKOJ SE ZALJUBILA, A ONDA SE VRATILA U SRBIJU SLOMLJENOG SRCA: Nećete pogoditi koja glumica je to dozvolila!
Ana Franić, Foto: printscreen

svi smo je zaboravili!

U HRVATSKOJ SE ZALJUBILA, A ONDA SE VRATILA U SRBIJU SLOMLJENOG SRCA: Nećete pogoditi koja glumica je to dozvolila!

Nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita Marka Ižakovića, preselila se u Hrvatsku i udala za Marka

Objavljeno: 21:56h

Nakon duže pauze, glumica Ana Franić ponovo je prisutna u Srbiji. Publika je ovu glumicu obožavala u seriji "Mješoviti brak", a nakon uloge u jednoj od najpopularnijih serija, povukla se iz javnosti i zbog ljubavi napustila Beograd i Srbiju.

Nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita Marka Ižakovića, preselila se u Hrvatsku i udala za Marka.

Kada je zbog ljubavi otišla iz rodnog grada za Split, glumica nije mnogo razmišljala, želeći da život nastavi kraj partnera Marka Ižakovića. Rodila je dvoje dece, ali nakon sedam godina braka, par je odlučio da se rastane.

Na male ekrane i veliko platno vraća se dvema potpuno različitim ulogama u seriji "Močvara" i filmu o Svetozaru Miletiću "Ime naroda".

- Moja uloga je nešto što je ljudima prepoznatljivo iz života koji, nažalost, živimo poslednjih dvadesetak godina. Ona je žena niskih moralnih načela koja je u sprezi sa policijom i političarima. Ne preza ni od čega kako bi opstala na površini močvare u koju ceo grad polako tone. Seriju "Močvara" istinski želim da pogledam. Scenario je fantastičan, u dahu sam pročitala svih deset epizoda.

- U isto vreme sam radila i "Močvaru" i film s Darkom Bajićem. Vraćam se filmu posle 12 godina. Igram Anku, prvi put mamu jednoj odrasloj osobi, koja drži tu kuću i podrška je suprugu i ćerki. Zanimljivo je da vas dva reditelja u isto vreme vide na neki potpuno drugačiji način.

foto: Printscreen/Youtube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Glumica ističe da je i dalje prepoznaju na ulici po ulozi u seriji "Mješoviti brak".

- I dalje me običan svet prepoznaje i zaustavlja na ulicu. Najviše ljudi me i danas pamti samo po serijama koje sam radila. Na prvom mestu to je "Mješoviti brak" - istakla je Ana za Kurir i otkrila da li joj sinovi znaju koliko je popularna u Srbiji.

Stariji zna, a mlađi je još mali. Nema potrebe da prebacujem kanala kad se mama pojavi, jer oni i ne prate te sadržaje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.