ČUVENA PEVAČICA PROGOVORILA O VELIKOM PROBLEMU KOJI IMA: Sve je rekla i dala jedan SAVET
Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Foto: Printscreen, Instagram

ISPOVEST

ČUVENA PEVAČICA PROGOVORILA O VELIKOM PROBLEMU KOJI IMA: Sve je rekla i dala jedan SAVET

Zsa Zsa je snimila video na kojem se pojavila bez šminke

Objavljeno:

Zsa Zsa je snimila video na kojem se pojavila bez šminke i time dala podsticaj i drugima sa sličnim problemima da se ne stide sami sebe

Hrvatska pevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa progovorila je na svom Instagram profilu o problemu o kojem se, posebno na toj društvenoj mreži, jako malo priča. Reč se o problemima s kožom lica s kojima se pevačica muči već neko vreme.

Zsa Zsa je snimila video na kojem se pojavila bez trunke šminke i time dala podsticaj drugima sa sličnim problemima da se ne stide sami sebe.

- Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, napisala je Zsa Zsa, koja je slično priznanje objavila i pre mjesec i po dana. Podstaknuti njenom objavom, i mnogi drugi korisnici Instagrama su progovorili o ovom problemu zbog čega joj je veoma drago.

- Sve znate. Sve sam vam već rekla još pre mesec i po na storijima. Nije novost da imam problem s kožom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao što sam obećala još onda! U međuvremenu su se javili još neki pokreti vezani uz razbijanje ove fejk instagram slike i prihvatanja samog sebe. I neeeeizmerno mi je drago ukoliko sam motivisala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato je važno pričati o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama, ni fejkovala. I iako mi je sada teško, neću ni sad! Osećam da svoj glas moram usmeriti u tom smeru, jer nisam tu da šutim i lažem sve vas, a i sebe, nego da pričamo o nečemu što je normalno, ljudski! Da pomognemo kome možemo, bar malo. I da se svi osećamo prijatnije na ovom mestu zvanom Instagram. Ovo je tek početak. Pričat ću vam detaljnije o svemu u sledećem videu. A sad - evo ovaj, za mene NOVI POČETAK! Neću čekati da 2020. prođe, napisala je u potpisu videa Zsa Zsa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.