MILICA TODOROVIĆ OTKRIVA ZA ESPRESO: Imala sam problem sama sa sobom zbog debljine!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ BILO LAKO

MILICA TODOROVIĆ OTKRIVA ZA ESPRESO: Imala sam problem sama sa sobom zbog debljine!

Priznala je kako se osećala u tim trenucima.

Objavljeno:

Milica Todorović važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica mlađe generacije. Do pre nekoliko meseci, na društvenim mrežama su mogli da se čitaju komentari u kojima pobednici "Zvezda Granda" i vlasnici mnogobrojnih hitova zameraju zbog toga što se u jednom trenutku previše zapustila i što je dozvolila sebi da se previše ugoji.

Todorovićeva sada ponovo blista i to je ovog leta dokazala i fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu. Sada ponovo dobija komplimente i svi su oduševljeni što ponovo izgleda savršeno.

Nas je zanimalo koliko je Milici bilo teško da čita negativne komentare u periodu dok je imala nekoliko kilograma viška i šta je uticalo na nju dovede svoju liniju u red.

– Ma, nemam ja problem sa komentarima, već imam problem sama sa sobom. Kada dođe do toga, moram biti disciplinovana, jer sam malo lenja. Onda se naprasno odlučim i to je to - rekla je Milica za Espreso.co.rs i dodala da je svoju liniju sredila onog trenutka kada je povela računa o ishrani.

– Čovek se bolje oseća kada uvede neki red u život, pogotovo kada je reč o telu i umu. Super se osećam - zaključila je popularna pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.